Η Marseaux αναφέρθηκε στην επιθυμία της να γίνει μητέρα από τότε που ήταν παιδί.
Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action24.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0atsn8d3xzl)
Συγκεκριμένα, είπε: «Θα ήθελα φουλ να κάνω οικογένεια, βασικά θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Το σκέφτομαι από όταν ήμουν πολύ μικρή. Το είχα όνειρο. Τα αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν τα μωράκια, έπαιζα πολύ. Θα ήθελα πολύ να γίνω μανούλα».
Και πρόσθεσε: «Πιστεύω θα ήμουν λίγο αυστηρή μαμά, γιατί θεωρώ ότι ενώ είμαι πολύ ευαίσθητη και τρυφερή κτλ., έχω και μια αυστηρότητα ως προς τους ανθρώπους που αγαπώ και έχω προσδοκίες, ας πούμε, οπότε θεωρώ ότι θα ήμουν και λίγο "αυτή η μαμά"».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.