Στην Πίτσα Παπαδοπούλου ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Σάββατο με φίλους» που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου.
Μιλώντας με τον Χρήστο Φερεντίνο, η λαϊκή ερμηνεύτρια περιέγραψε την πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κόσμο.
Όπως είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο. Το μεσημέρι με άκουσε ο Ζαμπέτας και το βράδυ τραγούδησα μαζί του και με τη Βίκυ Μοσχολιού. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ ήμουν τραγουδίστρια. Ξαφνικό πολύ. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν "τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια"».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d019svqpct4x)
Στην πορεία, αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει κάνει, με μεγάλα ονόματα από την ελληνική μουσική σκηνή.
«Είχα τη μεγάλη τύχη να έχω δουλέψει με όλους, με Βοσκόπουλο, με Χιώτη, με Διονυσίου, Μητροπάνο. Αυτοί ήμασταν. Είχα την τύχη και ευχαριστώ τον Θεό γιατί βγήκε σε ένα μαγαζί με τον Ζαμπέτα και τη Μοσχολιού» είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου.
Όσο για το βράδυ της πρώτης της εμφάνισης, η τραγουδίστρια θυμήθηκε και κάτι ακόμη. «Με σφίγγανε και τα παπούτσια το πρώτο βράδυ γιατί ήταν δανεικά, αλλά έπρεπε να φορέσω ψηλά» είπε τέλος.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.