MasterChef: Η ιστορία του Κοντιζά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του - «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;»
Ο καλεσμένος του χθεσινού επεισοδίου ήταν η αφορμή για τον σεφ να πει μια προσωπική ιστορία - Η συζυγός του ήταν σερβιτόρα σε εστιατόριο και της άφησε τον αριθμό του σε σουπλά
Ο Σωτήρης Κοντιζάςστο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef μίλησε για το πώς γνώρισε την σύζυγό του αρκετά χρόνια πριν στο μαγαζί που δούλευε ο καλεσμένος του χθεσινού επεισοδίου του ριάλιτι, Περικλής Κοσκινάς.
O γνωστός σεφ ξεκίνησε να λέει την ιστορία με αφορμή τον καλεσμένο Περικλή Κοσκινά που εμμέσως έγινε η αφορμή να γνωριστεί με τη σύζυγό του.
«Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει» σημείωσε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.
«Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε: Μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;».
Δείτε όσα είπαν:
Τότε ήταν που ξέσπασαν εύλογα όλοι σε γέλια στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής. «Παίζει όλο, όπως είναι, γιατί είναι υπέροχο» αναφώνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και έτσι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την εξομολόγηση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη