Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».
Αρχικά, δήλωσε κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: «Πήγα για δουλειά στη Νέα Υόρκη, αλλά περάσαμε ωραία με τον Χρήστο».
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της εκπομπής της ζήτησε συγγνώμη για ένα ρεπορτάζ που είχε κάνει στο παρελθόν, στο οποίο υποστήριξε πως εκείνη και ο Χρήστος Μάστορας είχαν χωρίσει. Μάλιστα, ανέφερε πως ο τραγουδιστής είχε εκνευριστεί.
«Πότε έγινε αυτό; Ο Χρήστος έχει μεγάλη καρδιά», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyf79nj2owa9)
Τέλος, για τη σχέση της με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες», είπε: «Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις. Αλλά, υγεία και αγάπη εύχομαι και να συνεχίσουμε με τον Χρήστο να είμαστε υπέροχα».
Κλείνοντας, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην τηλεόραση, αλλά και για το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη. «Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά, δεν θέλω, δεν μου αρέσει. Δεν είναι η τηλεόραση για μένα, το έχω πάρει απόφαση. Περάσαμε υπέροχα στη Νέα Υόρκη, κάναμε βόλτες, ψώνια, κουραστήκαμε κιόλας, γιατί πήγαμε για δουλειά, αλλά ήταν υπέροχα», κατέληξε.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.