Ο make up artist Παντελής Τουτουντζής για τα ομόφυλα ζευγάρια: Στερείτε τα παιδιά μας από τα ίσα δικαιώματα στην κοινωνία

Ο make up artist Παντελής Τουτουντζής για τα ομόφυλα ζευγάρια: Στερείτε τα παιδιά μας από τα ίσα δικαιώματα στην κοινωνία

«Οικογένειες γίνονται με αγάπη» έγραψε μεταξύ άλλων

pantelis-toutountzis
Μετά από τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, ο Παντελής Τουτουντζής θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος.

Εκείος άλλωστε, μαζί με τον σύντροφό του, Νάσο έχει δημιουργήσει την οικογένειά τους. Οι δύο άντρες έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα, μέσω παρένθετης μητέρας.

Με αφορμή λοιπόν, το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο γνωστός make up artist έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σε story που δημοσίευσε, έγραψε: «Τον τελευταίο καιρό διαβάζω όλο και περισσότερες δηλώσεις μίσους και αναλήθειας για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Θα ήθελα να σας τονίσω ότι τα παιδιά μας υπάρχουν και όσο τους δημιουργείτε δυσμενείς συνθήκες, τόσο τους στερείτε τα ίσα δικαιώματα στην κοινωνία. Οικογένειες γίνονται με αγάπη, αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ και κάθε άνθρωπος σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα».

Δείτε το story:

Κλείσιμο
τουτουντζης



Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία» λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

Αγία Παρασκευή: Για κακούργημα διώκονται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον 14χρονο - Δίωξη και στους γονείς

The Crown αλά δανικά: Θυσιάστηκε ή εκβιάστηκε η αδελφή της Άννας-Μαρίας;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης