Η μεγάλη ερμηνεύτρια και η παρουσιάστρια και show woman εμφανίστηκαν σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό τους τον Στέλιο Διονυσίου, που είπε δικά του τραγούδια και συνόδεψε τις συνεργάτιδές του στη σκηνή.
Η Μαρινέλλα έφερε τις μεγάλες τις επιτυχίες από τα 60 χρόνια καριέρας της, στο «Σήμερα...», όπως είναι και το όνομα της παράστασης.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην μεγάλη της μουσική επιστροφή, μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου. Θαμώνες κατέγραψαν το σόου τους και ανάρτησαν τα βίντεο στο TikTok. Ένα από αυτά δείχνει και την είσοδό της στη σκηνή υπό τον ήχο του «Με πνίγει τούτη η σιωπή».
Όταν τραγούδησε μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου και την Μπέττυ Μαγγίρα, η Μαρινέλλα χόρεψε με κέφι και διασκέδασε τους θαυμαστές της που πήγαν να την απολαύσουν, μετά από μια μικρή παύση που έκανε από τις live εμφανίσεις.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.