Ροσαλία: Σε σχέση με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ

Ροσαλία: Σε σχέση με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι προχωράει στην προσωπική της ζωή μετά τον Rauw Alejandro, με τον ηθοποιό από το «Bear»

rosalia-white
Ο Ροσαλία και η Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι επίσημα ζευγάρι.

«Η Ροσαλία και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ άρχισαν πρόσφατα να βγαίνουν», είπε αποκλειστικά μια πηγή στο Us Weekly. «Ξεκίνησαν ως απλοί φίλοι, αλλά τα πράγματα έχουν γίνει ρομαντικά πρόσφατα».
Ο 32χρονος ηθοποιός και η 31χρονη τραγουδίστρια έχουν εντοπιστεί πολλές φορές μαζί. Στα τέλη του περασμένου μήνα, το ζευγάρι έκανε μια ημερήσια εκδρομή σε μια αγορά αγροτών στο Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ο Γουάιτ εθεάθη να κουβαλά διάφορα μπουκέτα, ενώ η Ροσαλία κρατούσε ένα λουλούδι στο χέρι της.

Κλείσιμο
Πιο πρόσφατα, ο σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «The Bear», και η τραγουδίστρια έκαναν ένα διάλειμμα για τσιγάρο ενώ ήταν μαζί στο Δυτικό Χόλιγουντ την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ, το ζευγάρι στεκόταν αντικριστά με τα πόδια τους να αγγίζουν το ένα το άλλο. Μοιράστηκαν μια μεγάλη αγκαλιά πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Το ειδύλλιο του Γουάιτ με τη Ροσαλία έρχεται μετά από το παθιασμένο φιλί που είδε ο ίδιος με το μοντέλο Άσλεϊ Μουρ τον Αύγουστο. Ο Γουάιτ χώρισε από τη σύζυγό του Άντισον Τίμλιν αφού η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο. Το ζευγάρι μοιράζεται μια κόρη, την 5χρονη Έζερ. Τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός συμφώνησε να υποβληθεί σε αλκοτέστ ως μέρος της συμφωνίας κοινής επιμέλειας με την πρώην σύζυγό του.

Από την πλευρά της, η Ροσαλία τερμάτισε τον αρραβώνα της από τον Rauw Alejandro στα μέσα του Ιουλίου μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

To αντίο των διεθνών ΜΜΕ στον Χένρι Κίσινγκερ και το πανηγυρικό «στα τσακίδια» του Rolling Stone

Στην Αμαλιάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Europa League - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης