Rosalia - Rauw Alejandro: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια μαζί

Rosalia - Rauw Alejandro: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια μαζί

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Μάρτιο του 2023

rosalia_-_rauw_alejandro
Η Rosalia και ο Rauw Alejandro παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο, χώρισε μετά από περισσότερα από τρία χρόνια μαζί, σύμφωνα με το περιοδικό «PEOPLE».

Πηγές είπαν ότι παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, συμφώνησαν και οι δύο να λύσουν τον αρραβώνα τους.

Η Rosalia και ο Alejandro, οι οποίοι είναι και οι δύο 30 ετών, συνδέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον επόμενο μήνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κλείσιμο
Τον Μάρτιο του 2022, η Ισπανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε κάνει τατουάζ το «RR» στο πόδι της, λέγοντας στην Teen Vogue ότι είχε ενημερώσει τον Alejandro ότι θα έκανε τατουάζ με τα αρχικά που μοιράζονται και οι δύο (το επίθετο του Alejandro είναι Ruiz).

Τον επόμενο μήνα, ο Alejandro αποκάλυψε ότι είχε γράψει το «Rosalia» με χειρόγραφη γραμματοσειρά πάνω από τον αφαλό του.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, το ζευγάρι αποκάλυψε την είδηση του αρραβώνα του στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους «Beso», το οποίο περιλαμβανόταν στο κοινό τους EP με τίτλο «RR».
ROSALÍA, Rauw Alejandro - BESO (Official Video)

Τον ίδιο μήνα, μίλησαν για τη σχέση τους σε συνέντευξή τους στο Billboard, στην οποία αποκάλυψαν τι είχε διδάξει ο ένας στον άλλον και πώς το εφάρμοζαν στη δουλειά τους.

«Η Rosi έχει μια πιο σταθερή μουσική βάση από εμένα, με την έννοια ότι εγώ είμαι πιο εξωστρεφής στη μουσική μου, αλλά εκείνη είναι πολύ πιο πειθαρχημένη», είχε δηλώσει ο Alejandro.
315936038_3265813196973409_6690749542677328496_n

«Αλλά αυτή είναι ένα φρικιό-τρελό εργασιομανής. Μαθήματα πιάνου, μαθήματα χορού, μαθήματα φωνητικής- τι άλλο μπορείς να μάθεις όταν κανείς δεν τραγουδάει όπως εσύ; Στην αρχή, δεν το κατάλαβα πραγματικά, αλλά μετά από λίγο καιρό είπα: "Εντάξει, ας προσπαθήσω να ακολουθήσω το παράδειγμά της και να δω". Και η διαφορά είναι τεράστια», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η Rosalia πρόσθεσε ότι ο τότε αρραβωνιαστικός της ήταν «πολύ πιο χαλαρός» απ' ό,τι εκείνη, γεγονός που τη βοήθησε να κρατήσει την «ισορροπία» της.

«Φυσικά, η καριέρα μου είναι εξαιρετικά σημαντική στη ζωή μου, αλλά ταυτόχρονα, στη ζωή μου, είσαι ο σύντροφός μου και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα», είπε η Rosalia στον Alejandro κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε μπροστά ένα δύσκολο καλοκαίρι με τις φωτιές - Όλοι σε απόλυτη επιφυλακή

Φωτιά σε οικοπεδική έκταση στο Τατόι

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Διέθεσε 50 εκατ. ευρώ, έσωσε πάνω από 1.000 καρκινοπαθή παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης