Πάτρικ Ντέμπσι: Αντιδράσεις για την επιλογή του ως του πιο σέξι άντρα του 2023 - «Έπρεπε να είναι ο Πασκάλ» γράφουν στο Διαδίκτυο

Πάτρικ Ντέμπσι: Αντιδράσεις για την επιλογή του ως του πιο σέξι άντρα του 2023 - «Έπρεπε να είναι ο Πασκάλ» γράφουν στο Διαδίκτυο

Τα «έβαλαν» με το περιοδικό People - «Πώς γίνεται να μην είναι ο Πασκάλ; Ήταν η χρονιά του» τονίζουν στo Twitter

patrik_paskal
Ο Πάτρικ Ντέμπσι είναι ο πιο σέξι άνδρας σύμφωνα με το περιοδικό People, με πολλούς φαν του «Dr Derek» από τη σειρά «Grey's Anatomy» να επικροτούν την επιλογή του.

Άλλοι τόσοι -ίσως και περισσότεροι- έχουν αντιδράσει έντονα που το περιοδικό δεν έδωσε αυτόν τον τίτλο στον Πέντρο Πασκάλ.

Τα σχόλια στο Twitter, κάνουν λόγο για άδικη επιλογή από το People. «Πώς γίνεται να μην είναι ο Πασκάλ ο πιο σέξι άνδρας για το 2023; Ήταν η χρονιά του» αντιδρά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από τους χρήστες της πλατφόρμας.

Κλείσιμο








Από τον ρόλο του Όμπεριν Μαρτέλ στο «Game of Thrones» μέχρι τον Τζόελ Μίλερ στο «Last of Us» ο Πασκάλ έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές για το υποκριτικό του ταλέντο. Εκτός από ηθοποιός, ο ίδιος θεωρείται και ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με το γυναικείο κοινό του να έχει αυξηθεί ιδιαίτερα, μετά την προβολή της σειράς «Last of Us».


Ειδήσεις σήμερα:

To μαρτύριο της σταγόνας από την «Ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ - Πρώτο κύμα οι 1.300 υπογραφές, στο επίκεντρο οι «ουδέτεροι»


Στον όμιλο του Τζόκοβιτς στο ATP Finals ο Τσιτσιπάς

Η Βουλή ήρε την ασυλία 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» με 285 υπέρ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης