Η Μάγισσα: Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του
Απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1 - Δείτε το τρέιλερ
Στο σημερινό επεισόδιο της «Μάγισσας» η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα, προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη, ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.
Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του, αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους. Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων, αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη, καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.