Η instagrammer, μεταξύ άλλων στην κάμερα του «Happy Day», δήλωσε: «Εννοείται ότι είμαι ανοιχτή για έναν νέο έρωτα, καλώς να έρθει, προς το παρόν είμαι μόνο μου όμως».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwah4mbzb7ih)
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ενοχλήθηκα, δεν θέλησα να δώσω κάποια απάντηση, αλλά δεν μου αρέσει να ακούγονται ανακρίβειες και να βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα για την ζωή μου. Από εκεί και πέρα έχουν βγει κάποια άρθρα τα οποία μιλάνε και κρυφές συναντήσεις και δεν ισχύουν».
Όταν τη ρώτησαν για το αν θα δώσει το παρών στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία, δεν είμαστε φίλοι και ούτε μπορούμε να γίνουμε, αλλά οι σχέσεις μας πλέον είναι καλές».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών