Στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του μαγαζί ο Στάθης Σχίζας.
Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην νικητής του Survivor έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», που βρέθηκε στο Κολωνάκι για να τον συναντήσει στο νέο του κατάστημα.
Σημειώνεται μάλιστα, πως είναι σχεδόν δίπλα στο κατάστημα της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.
«Αυτό το καλοκαίρι είναι που γέμισα μπαταρίες, έκανα διακοπές από τα πάντα και ήταν από τα πιο ωραία μου καλοκαίρια. Το διασκέδασα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvfzuhg55zlt)
Όσο για την προσωπική του ζωή, είπε: «Αυτή τη στιγμή, δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά μου. Έδωσα πολύ βάρος στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, τις δουλειές μου. Τώρα ανοίγω και το καινούριο μου μαγαζί, οπότε δεν υπάρχει και χρόνος».
«Το μαγαζί μου στο Κολωνάκι είναι κοντά με αυτό της Αλεξάνδρας, αλλά εδώ όλα τα μαγαζιά κοντά είναι μεταξύ τους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, μια καλημέρα λέω με όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.