Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και η Μαλού Κυριακοπούλου βρέθηκε με την παρέα της, η Μαριάντα Πιερίδη.
Οι δυο συνάδελφοί της είδαν την τραγουδίστρια που καθόταν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια και της έδωσαν το μικρόφωνο να πει μερικά τραγούδια. Εκείνη τραγούδησε Μαρινέλλα και το «Ποτέ να μην χαθείς απ΄ τη ζωή μου».
Ο φωτογραφικό φακός απαθανάτισε τη Μαριάντα Πιερίδη, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όταν διασκέδαζε με τους φίλους της, αλλά και όσο τραγουδούσε για τους θαμώνες του μαγαζιού.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.