Οντέλ Μπέκαμ: Οι θαυμαστές του προειδοποιούν για την «κατάρα των Καρντάσιαν» μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Κιμ

Οντέλ Μπέκαμ: Οι θαυμαστές του προειδοποιούν για την «κατάρα των Καρντάσιαν» μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Κιμ

Η σταρ έχει μιλήσει για έναν άνδρα που έχει μπει στη ζωή της τελευταία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ταυτότητά του

kim-karntasian__3_
Φήμες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να έχει βρει νέο σύντροφο, μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Ανά καιρούς, η διάσημη τηλεπερσόνα αναφέρεται σε έναν άνδρα, ο οποίος της έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, χωρίς ωστόσο να δίνει στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες.

Δημοσίευμα της Page Six αναφέρει πως ο άνδρας αυτός δεν είναι άλλος από τον παίκτη του NFL, Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ.

Κλείσιμο


Πηγές από το περιβάλλον τους δήλωσαν στην Page Six: «Κάνουν παρέα εδώ και ένα μικρό διάστημα. Έχουν πολλές κοινές γνωριμίες».

Άλλη πηγή από το περιβάλλον της σταρ, δήλωσε πως η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει καμία σοβαρή σχέση αυτό το διάστημα, όμως είναι ανοιχτή στο να βρει την αγάπη ξανά, αν συναντήσει το κατάλληλο άτομο.

Ο Μπέκαμ χώρισε κι αυτός πρόσφατα από τη σύντροφό του, Λόρεν Γουντ, με την οποία απέκτησαν έναν γιο τον Φεβρουάριο του 2022.


Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν τον Οντέλ Μπέκαμ με την Κιμ Καρντάσιαν, οι θαυμαστές του παίκτη του NFL δεν σταματούν να κάνουν αναρτήσεις στο Twitter, προειδοποιώντας τον να την αφήσει. 

Συγκεκριμένα, το κοινό του παίκτη του NFL θέλοντας να τον προστατεύσει από την «κατάρα των Καρντάσιαν» θεωρεί καλύτερο να μη συνδεθεί καθόλου με την διάσημη οικογένεια. 

Έχοντας ως παραδείγματα άνδρες που εμπλέχτηκαν με τις γυναίκες αυτές και «καταστράφηκαν», τον προτρέπουν να μην κάνει το ίδιο.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτές του Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον, εν ζωή ενώ ήταν κάποτε παντρεμένος με την Κρις Τζένερ, του Τράβις Σκοτ που έμπλεξε με την Κάιλι Τζένερ και η καριέρα του παραλίγο να καταστραφεί λόγω του AstroWorld, του Λαμάρ Όντομ, που είναι ο πρώην της Κλόε Καρντάσιαν και παραλίγο να πεθάνει λόγω υπερβολικής δόσης, αλλά και του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βλέπει την καριέρα του να καταρρέει. 

Δείτε μερικά από τα tweets:



Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Οι νέες «μεταγραφές» Κασσελάκη - Συμμαχίες και… λάσπες στον ΣΥΡΙΖΑ

Απεργία αύριο για το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιοι «κατεβάζουν ρολά», στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης