Η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση για τον γάμο της με τον Στέλιο Βλατάκη.
Η ηθοποιός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, το απόγευμα της Κυριακής, ενώ βάφτισαν και την κόρη τους.
Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ στην ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής τους βρέθηκαν μόνο καλοί τους φίλοι και συνάδελφοι.
Η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημιοσίευσε ορισμένα στιγμιότυπα από τον γάμο τους.
Επιπλέον, ευχαρίστησε όσους έδωσαν το παρών, αλλά και όσους τους ευχήθηκαν για τον γάμο τους. «Ας είναι ούριος ο άνεμος και ευλογημένος! Ευχαριστούμε για τις ευχές! Τις κρατάμε πολύτιμο φυλαχτό!», έγραψε στην ανάρτησή της.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.