Ρίτα Γουίλσον - Χρήστος Μάστορας: Αυτό είναι το νέο τραγούδι τους για το «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Ρίτα Γουίλσον - Χρήστος Μάστορας: Αυτό είναι το νέο τραγούδι τους για το «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Τί δηλώνουν οι ίδιοι για τη συνεργασία τους

Rita_Wilson_-_Xristos_Mastoras
Ποιοι θα μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα το κλίμα της τρίτης ταινίας της σειράς «Γάμος αλά ελληνικά 3», που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Σεπτεμβρίου, από δύο καλλιτέχνες που έχουν στενή σχέση με την Ελλάδα; Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, παραγωγός και ερμηνεύτρια Ρίτα Γουίλσον και ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας ένωσαν για δεύτερη φορά τις μουσικές δυνάμεις τους στο ολοκαίνουργιο ντουέτο «Oli Mazi» - (We Are All Together) που γράφτηκε ειδικά για το σάουντρακ της ταινίας.

"OLI MAZI (We Are All Together)" - Official Lyric Video - My Big Fat Greek Wedding 3


Πρόκειται για μια δημιουργία της Ρίτας Γουίλσον και της βραβευμένης με Όσκαρ και 12 βραβεία Grammy, Diane Warren, η οποία έχει επίσης γράψει τραγούδια για πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι Σελίν Ντιόν, Σερ, Μαράια Κάρεϊ, Μπιγιόνσε κ.α.  
Κλείσιμο
 
 Το τραγούδι, το οποίο σύντομα θα αποκτήσει και βίντεο κλιπ με πρωταγωνιστές την Ρίτα Γουίλσον και τον Χρήστο Μάστορα, γράφτηκε ειδικά για το σάουντρακ της ταινίας να αναφέρεται σε και ζητήματα που σχετίζονται με την αγαπημένη οικογένεια της Νία Βαρντάλος.

Η Ρίτα Γουίλσον εξηγεί: «Οι Έλληνες είναι γνωστοί για την αγάπη τους προς την οικογένεια. Το ‘OLI MAZI’ είναι ένα τραγούδι με σκοπό να ενώσει τον κόσμο είτε είναι η οικογένεια σου είτε εκείνη που επιλέγεις ως οικογένεια και να γιορτάσεις μαζί τους την αγάπη» εξηγεί η Ρίτα Γουίλσον ενώ ο Χρήστος Μάστορας συμπληρώνει: «Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι ξανά με την Ρίτα Γουίσλον. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που οι φωνές μας θα ακουστούν ΜΑΖΙ στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» της οποίας είμαι μεγάλος fan, σε ένα τραγούδι που υπογράφουν διεθνώς καταξιωμένοι δημιουργοί. Είναι ένα τραγούδι που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που μου το έστειλε η Rita και είμαι  σίγουρος ότι θα το λατρέψετε και εσείς».

Από την πλευρά της η Diane Warren δηλώνει με νόημα: «Σε καιρούς που όλοι φαινόμαστε να έχουμε απόσταση ο ένας από τον άλλο, ελπίζω το ‘OLI MAZI (We Are All Together)’ να μάς φέρει όλους λίγο πιο κοντά».

Ειδήσεις σήμερα:

Καματερό: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του - Τραβούσαν βίντεο από το επεισόδιο και παρακολουθούσαν με απάθεια

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους για τον πυροβολισμό του 25χρονου

Ρωσία: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Πριγκόζιν - Τον έθαψαν δίπλα από τον πατέρα του, απουσίαζε ο Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης