Η Ιλένια Ουίλιαμςέκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή.
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή πριν απο έναν χρόνο, με την κόρη του να μην ξεχνά φυσικά, αυτή την ημέρα.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές τους και κάτω από αυτό, εξήγησε πόσο πολύ της λείπει.
Τόνισε μάλιστα, πως είναι ευγνώμων που μεγάλωσε με έναν πατέρα σαν εκείνον, ενώ εξηγεί πόσα πολλά ήταν εκείνα που έμαθε από αυτόν.
Συγκεκριμένα, η Ιλένια Ουίλιαμς έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «21/08 1 χρόνος χρόνος χωρίς εσένα.. Ευγνώμων που μεγάλωσα μαζί σου, ευγνώμων που έμαθα τι σημαίνει ασφάλεια, ευγνώμων που ένιωσα τη χαρά, ευγνώμων που έμαθα τι είναι οικογένεια, ευγνώμων που έμαθα να ζω μέσα στην προσφορά και την καλοσύνη, ευγνώμων για την αγάπη, αυτή την πολλή πολλή δυνατή ελεύθερη αγάπη και πάνω απ όλα για όλες αυτές τις αγκαλιές.. Τις αμέτρητες σφιχτές αγκαλιές, που ο χρόνος σταμάταγε και όλα μέσα τους βρίσκονταν όλα σε μια πλήρη αρμονία».
«Μου λείπουν αυτές οι αγκαλιές.. Μου λείπεις ΕΣΥ… Σ´αγαπάω. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά 🤍🕊️», πρόσθεσε.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.