Ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της,Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ηΙλένια θα παραχωρήσει συνέντευξη και θα αναφερθεί σε εκείνον.
Ένα απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» και σε αυτό, η νεαρή τραγουδίστρια με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση εξηγεί πως ήταν προετοιμασμένη για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.
«Κάνεις ότι δεν το περίμενες ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και μετά. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή», αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή «After Dark».
«Ο μπαμπάς μου δεν ήταν άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα. Ήθελε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και αυτό κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό κάνουμε», συμπλήρωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.