Tory Lanez: Αμετανόητος και χωρίς συγγνώμες στην πρώτη του ανάρτηση για τα 10 χρόνια φυλάκισής του

Tory Lanez: Αμετανόητος και χωρίς συγγνώμες στην πρώτη του ανάρτηση για τα 10 χρόνια φυλάκισής του

«Αρνούμαι να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έκανα» επιμένει, αναφορικά με την υπόθεση του πυροβολισμού της Megan Thee Stallion

torylanez83
Σε 10 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Tory Lanez, για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion, μετά από την απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο ράπερ καταφέρεται ενάντια στη 10ετή φυλάκισή του και υπογραμμίζει με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για τον πυροβολισμό της τραγουδίστριας, καθώς εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν το έκανε αυτός.
megan_thee
Η Megan Thee Stallion

Κλείσιμο
Το βράδυ της Πέμπτης, ο Καναδός έκανε την πρώτη του ανάρτηση, μετά τη δικαστική απόφαση.

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Ποτέ δεν θα αφήσω να με εξαλείψει καμία ποινή φυλάκισης Ανεξάρτητα από το πώς προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα λόγια μου, πάντα υποστήριζα την αθωότητά μου και πάντα θα το κάνω. Αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο ανέλαβα την ευθύνη για όλες τις λεκτικές και προσωπικές στιγμές που μοιράστηκα με τους εμπλεκόμενους..... Αυτό είναι όλο, σε καμία περίπτωση δεν απολογήθηκα για τις κατηγορίες για τις οποίες καταδικάστηκα άδικα. Παραμένω στη θέση ότι αρνούμαι να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έκανα. Έχω αντιμετωπίσει αντιξοότητες σε όλη μου τη ζωή και κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσω, βγήκα νικητής. Αυτή δεν είναι παρά άλλη μια στιγμή όπου βρίσκομαι με την πλάτη στον τοίχο και αρνούμαι να σταματήσω να αγωνίζομαι μέχρι να βγω νικητής. Οι δύσκολες στιγμές δεν διαρκούν, οι σκληροί άνθρωποι διαρκούν. Στην οικογένειά μου, στους φίλους και στις ομπρέλες μου, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σας. Τα λέμε σύντομα».

Η ανάρτησή του
366134171_844980373857578_655754282297843508_n

Τον Δεκέμβριο, ο Lanez κρίθηκε ένοχος και για τις τρεις κακουργηματικές πράξεις που του απαγγέλθηκαν. Αυτές είναι η επίθεση με όπλο, η κατοχή μη καταχωρημένου πυροβόλου όπλου σε όχημα και η εκπυρσοκρότηση του πυροβόλου όπλου με αμέλεια.

Η απόφαση για την τύχη του ράπερ εκδόθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου στο Λος Άντζελες, μετά από σχεδόν δύο ολόκληρες ημέρες ακροαματικής διαδικασίας, αφού μάλιστα, έχει αναβληθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. «Πολύ σκληρή» χαρακτήρισε την ποινή για τον ράπερ, ο δικηγόρος του.

Ο Tory κρίθηκε ένοχος τον Δεκέμβριο για τον πυροβολισμό της Megan.

Ο 31χρονος, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντέισταρ Πίτερσον, καταδικάστηκε για επίθεση με ημιαυτόματο όπλο, για κατοχή ενός οπλισμένου όπλου, το οποίο βρισκόταν στο όχημά του και για πυροβολισμό.

Η κατάθεση της Megan Thee Stallion
Η Megan Thee Stallion, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μέγκαν Πιτ, κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης το 2022, ότι ο ράπερ Tory Lanez, την πυροβόλησε το καλοκαίρι του 2020 με ένα πιστόλι στο πίσω μέρος των ποδιών της και της φώναξε να χορέψει, καθώς έφευγε με ένα όχημα. Η ίδια χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρεθούν θραύσματα της σφαίρας από τα πόδια της.

Όπως σημείωσε η τραγουδίστρια οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μία διαμάχη, η οποία πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν εκείνη άρχισε να προσβάλλει τη μουσική του.

Ο δικηγόρος του Lanez, George Mgdesyan, υποστήριξε ότι οι πυροβολισμοί προκλήθηκαν από τη φίλη της Μέγκαν, Κέλσι Χάρις, σε έναν καβγά ζυλοτυπίας για τον Lanez, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει τον πυροβολισμό. Επιπλέον, η υπερασπιστική γραμμή του ράπερ στηρίχθηκε στο ότι η τραγουδίστρια επινόησε μια αφήγηση, βαραίνοντας τον Tory Lanez με έναν πυροβολισμό.

«Η Μέγκαν Πιτ είναι ψεύτρα. Είπε ψέματα για τα πάντα σε αυτή την υπόθεση από την αρχή. Είπε ενόρκως ψέματα εδώ» τόνιζε ο δικηγόρος του 30χρονου ράπερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, δεδομένης της απόφασης του δικαστηρίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Η κόλαση της Χαβάης: 53 οι νεκροί, «η φωτιά έκαιγε το δέρμα μας» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

«Ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ σε...ξεχασιάρηδες φορολογούμενους για εισοδήματα του 2017

Η υποπαραλλαγή Eris του κορωνοϊού «κατέκτησε» την Κρήτη - SOS για τις ευπαθείς ομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης