Tory Lanez: Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion

Tory Lanez: Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion

«Μην καταστρέψετε τη ζωή μου, έχω έναν γιο» παρακάλεσε τον δικαστή πριν εκδοθεί η απόφαση

tory_lanez_megan_Thee_Stallion
Ο Tory Lanez καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion το 2020. Ο Καναδός ράπερ απειλείτο με πάνω από 22 χρόνια φυλάκιση,

«Σας παρακαλώ, μην καταστρέψετε τη ζωή μου, κύριε» παρακαλούσε τον δικαστή, την κρίσιμη ώρα. Ζητούσε συνεχώς να του δώσουν μια ευκαιρία, αναφέροντας συνεχώς, ότι έχει έναν γιο που τον χρειάζεται.

Η απόφαση για την τύχη του ράπερ εκδόθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου στο Λος Άντζελες, μετά από σχεδόν δύο ολόκληρες ημέρες ακροαματικής διαδικασίας, αφού μάλιστα, έχει αναβληθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. «Πολύ σκληρή» χαρακτήρισε την ποινή για τον ράπερ, ο δικηγόρος του.

Ο Tory κρίθηκε ένοχος τον Δεκέμβριο για τον πυροβολισμό της Megan.

Ο 31χρονος, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντέισταρ Πίτερσον, καταδικάστηκε για επίθεση με ημιαυτόματο όπλο, για κατοχή ενός οπλισμένου όπλου, το οποίο βρισκόταν στο όχημά του και για πυροβολισμό.

Η κατάθεση της Megan Thee Stallion
Η Megan Thee Stallion, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μέγκαν Πιτ, κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης το 2022, ότι ο ράπερ Tory Lanez, την πυροβόλησε το καλοκαίρι του 2020 με ένα πιστόλι στο πίσω μέρος των ποδιών της και της φώναξε να χορέψει, καθώς έφευγε με ένα όχημα. Η ίδια χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρεθούν θραύσματα της σφαίρας από τα πόδια της.

Όπως σημείωσε η τραγουδίστρια οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μία διαμάχη, η οποία πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν εκείνη άρχισε να προσβάλλει τη μουσική του.

Ο δικηγόρος του Lanez, George Mgdesyan, υποστήριξε ότι οι πυροβολισμοί προκλήθηκαν από τη φίλη της Μέγκαν, Κέλσι Χάρις, σε έναν καβγά ζυλοτυπίας για τον Lanez, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει τον πυροβολισμό. Επιπλέον, η υπερασπιστική γραμμή του ράπερ στηρίχθηκε στο ότι η τραγουδίστρια επινόησε μια αφήγηση, βαραίνοντας τον Tory Lanez με έναν πυροβολισμό.

«Η Μέγκαν Πιτ είναι ψεύτρα. Είπε ψέματα για τα πάντα σε αυτή την υπόθεση από την αρχή. Είπε ενόρκως ψέματα εδώ» τόνιζε ο δικηγόρος του 30χρονου ράπερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, δεδομένης της απόφασης του δικαστηρίου.
tory_lanez__2_
Κλείσιμο
Ο Tory Lanez άρχισε να κυκλοφορεί κομμάτια το 2009 και σταδιακά διέγραψε μία ανοδική πορεία στη βιομηχανία της μουσικής, προχωρώντας στη δημιουργία άλμπουμ από μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Τα δύο τελευταία του άλμπουμ έφτασαν στο Top 10 στα charts του Billboard.

Η Megan Thee Stallion θεωρείται από πολλούς το ανερχόμενο αστέρι της χιπ-χοπ μουσικής. Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη το 2021 και είχε το Νο1 σινγκλ στο Billboard Hot 100 με το κομμάτι «Savage». Έχει συνεργαστεί με τη Μπιγιονσέ και με την Cardi B στο κομμάτι WAP.
Megan



Ειδήσεις σήμερα:

Η «ομολογία» του εγκλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια στα social media - Οπαδοί «καμάρωναν» για την επίθεση

Η τρομακτική στιγμή που πελώριο κύμα παρασύρει κοριτσάκι από προβλήτα στην Αγγλία - Δείτε βίντεο

Γιατί ανεβαίνουν τα κρούσματα του κορωνοϊού - Ανησυχία για το νέο στέλεχος Eris



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης