Good Job Nicky: «Οι κρίσεις πανικού που περνούσα αρχίζουν και ψιλοφεύγουν»

Good Job Nicky: «Οι κρίσεις πανικού που περνούσα αρχίζουν και ψιλοφεύγουν»

«Κατασταλάζω με τον εαυτό μου, ξέρω ποιος είμαι πλέον και νιώθω ότι ήρθε ο καιρός κι εγώ με τον τρόπο μου και μέσω της τέχνης μου κάπως να το αποτυπώσω αυτό» δήλωσε

good-job-nicky__1_
O Good Job Nicky έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που περνούσε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης και γιος του Γιάννη Πάριου στην εκπομπή «Happy Day», έχει πλέον, κατασταλάξει με τον εαυτό του και γνωρίζει τι εκπροσωπεί και τι θέλει από την τέχνη του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Τάμτα. «Είμαι χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και είναι τιμή που ένα ιερό τέρας της μουσικής συνεργάζεται μαζί μου. Η Τάμτα μετά από κάθε cut στις συνεντεύξεις μου λέει "μπορείς να σταματήσεις να με παινεύεις;" και της απαντάω πως δεν μπορώ και δεν γίνεται», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cto17w3jazt5)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τις κρίσεις πανικού που είχε, δήλωσε: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου κι έχω περάσει κι εγώ τα δικά μου. Δηλαδή, οι κρίσεις πανικού που περνούσα και τα λοιπά, αρχίζουν και ψιλοφεύγουν. Κατασταλάζω με τον εαυτό μου, ξέρω ποιος είμαι πλέον και νιώθω ότι ήρθε ο καιρός και γω με τον τρόπο μου και μέσω της τέχνης μου κάπως να το αποτυπώσω αυτό».

Τέλος, μίλησε για την ηλικία του. «Επιτέλους, νιώθω ότι είμαι όντως 27 χρονών. Έχω πληρώσει φόρους, έχω φάει... Κατάλαβες τώρα. Νομίζω πως με βοήθησε ο χρόνος να τα ξεπεράσω όλα αυτά και όσο περισσότερα πράγματα κάνεις δουλεύοντας πάνω σε αυτό, τόσο πιο εύκολα θα γίνεται», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκια και σουβλάκια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας


Η Τουρκάλα ηθοποιός Εντά Ετζέ επέλεξε Νίκο Βέρτη για τον γαμήλιο χορό της


«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ: Η ασπαρτάμη πιθανώς είναι καρκινογόνα ουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης