Χρήστος Φωτίδης: Συγκινήθηκε μπροστά στις κάμερες για τον αδελφό του – «Άφησε πίσω τέσσερα ανήλικα παιδιά»
«Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα» πρόσθεσε ο ηθοποιός
Ο Χρήστος Φωτίδης έκανε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τρίτης.
Ο ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, ρωτήθηκε για την πρόσφατη απώλεια του αδελφού του, Στάθη, σε τροχαίο ατύχημα.
«Ο αδελφός μου ήταν 46 ετών και άφησε πίσω τέσσερα ανήλικα παιδιά. Την προηγούμενη Κυριακή βαφτίσαμε το αβάφτιστο κοριτσάκι του. Ήταν τυχερός γιατί γλίτωσε από το "Σάμινα", από καρκίνο στους λεμφαδένες και τελικά έφυγε σε μια στροφή από μοτοσυκλέτα», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Φωτίδης.
«Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα, δεν πρόλαβε να μιλήσει με τα παιδιά του. Είναι συγκλονιστικό ένας νέος άνθρωπος να φεύγει έτσι από τη ζωή. Ας είναι καλά εκεί και να προσέχει την οικογένειά του», πρόσθεσε συγκινημένος ο ηθοποιός.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.