Victor Vernicos: Η πρόβα του στη Eurovision που έγινε viral στο Twitter - «Ντοθράκι μιλάει;»

Victor Vernicos: Η πρόβα του στη Eurovision που έγινε viral στο Twitter - «Ντοθράκι μιλάει;»

Σάλος με την εμφάνιση του 16χρονου στη σκηνή του Λίβερπουλ - «Δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη» γράφουν στα σχόλια

vernicos_ntothraki
Ολοκληρώθηκαν και οι δύο πρόβες του Victor Vernicos στη σκηνή της Eurovision 2023, λίγο πριν διεκδικήσει μία θέση στον τελικό.

Βίντεο από την εμφάνιση του 16χρονου που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα με το «What They Say», κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς από όσους τα παρακολούθησαν, να σχολιάζουν την προφορά του και κυρίως τα... αγγλικά του.

Δείτε το βίντεο
 

Το Twitter «πλημμύρισε» με σχόλια χρηστών που «δεν καταλαβαίνουν τι λέει». Με χιουμοριστική διάθεση, πολλοί διερωτώνται  «τι γλώσσα μιλάει;». 

«Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά επειδή έχω και δυσλεξία... μπορεί κάποιος να μου πει τι λέει; Δεν καταλαβαίνω ούτε μια λέξη... Ντοθρακι μιλάει;» έγραψε κάποιος στην πλατφόρμα, κάνοντας έμμεση αναφορά στη «γλώσσα» των φανταστικών ηρώων του «Game of Thrones». «Έβαλα Shazam και μου έβγαλε τη μεγάλη μάχη του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"» σχολίασε κάποιος άλλος. 

Δείτε περισσότερα


Κλείσιμο





H πρόβλεψη του BBC και τα στοιχήματα
Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, με το κοινό να «μαντεύει» τις θέσεις που θα κατακτήσουν οι χώρες φέτος.

Το BBC έκανε κι εκείνο μια... έρευνα γύρω από τις φετινές συμμετοχές, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Breakfast@Star». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να προχωρήσει στον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crqcke8xtnex)

Συγκεκριμένα, το BBC προβλέπει πως η Ελλάδα και ο Vernicos θα αποκλειστεί πριν τον β' ημιτελικό, με αποτέλεσμα η χώρα να μην συμμετέχει στον μεγάλο τελικό του 67ου διαγωνισμού. Το παραπάνω αναρτήθηκε επίσης, από τον Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, που μεταδίδει τη φετινή διοργάνωση, οπότε φέρει μεγάλη βαρύτητα.

Σύμφωνα με όσα γράφει, το τραγούδι που εκπροσωπεί φέτος τη χώρα με τίτλο «What they say», «δεν είναι εκείνο που θα μπορούσε να δώσει μια ιδιαίτερη κορύφωση, ούτε έχει κάποια θεαματική παρουσίαση».

Την ίδια ώρα τα στοιχήματα θέλουν την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται σε χαμηλή θέση. Μέχρι και σήμερα, 8 Μαΐου, σύμφωνα με το eurovisionworld.com, η Ελλάδα βρίσκεται στην 31η θέση από τις 37 συνολικά. 

Τα φαβορί
Στις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, είναι η Σουηδία, Φινλανδία, Γαλλία, Ουκρανία και Ισπανία -χώρες που αποτέλεσαν φαβορί από την αρχή.  

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι «ψίθυροι» θέλουν τη Σουηδία και τη Loreen, που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2012 στο Αζερμπαϊτζάν, με το  «Euphoria», να έρχονται για μία δεύτερη νίκη.
Loreen - Tattoo | Sweden 🇸🇪 | Official Music Video | Eurovision 2023

Σύμφωνα με το eurovisionworld.com η η 39χρονη Λορέν Ζινέμπ Νόρα Ταλχαουί, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στη Eurovision 2023, με τη φινλανδική αποστολή και το «Cha Cha Cha» να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Στις θέσεις 3, 4 και 5, τα στατιστικά θέλουν τις Ουκρανία, Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα. 
Käärijä - Cha Cha Cha | Finland 🇫🇮 | National Final Performance | Eurovision 2023



Οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός

Η Ελλάδα καλείται να περάσει τον σκόπελο του ημιτελικού για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της 13ης Μαΐου. Έπειτα από κλήρωση που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου, αποφασίστηκε πως ο Victor Vernicos θα διαγωνιστεί στον β' ημιτελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Μαΐου. Την ίδια βραδιά, θα τραγουδήσει και ο Andrew Lambrou που εκπροσωπεί την Κύπρο. 

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 θα γίνει την Τρίτη, 9 Μαΐου.

Η απευθείας μετάδοση του διαγωνισμού από το Λίβερπουλ θα αρχίσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), με τη Μαρία Κοζάκου και την Τζένη Μελιτά να καλωσορίζουν τους τηλεθεατές της ΕΡΤ1 και του ERTFLIX, καθώς και τους ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η γκρίνια του Βασιλιά Καρόλου πριν τη στέψη - «Είναι βαρετό αυτό»


Η ιστορία της «νοσοκόμας του θανάτου»: Οι 3 δολοφονίες και τα υπνωτικά στην 7χρονη κόρη της


Βίντεο: Αστέρας του TikTok έσπασε το χέρι του σε μπρα ντε φερ σε ζωντανή μετάδοση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης