Μαρία Παλαιολόγου για το «Κωνσταντίνου κι Ελένης»: «Δεν περίμενα ότι η Νίτσα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία»

Μαρία Παλαιολόγου για το «Κωνσταντίνου κι Ελένης»: «Δεν περίμενα ότι η Νίτσα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία»

«Ο Χάρης Ρώμας με βλέπει όπως βλέπει όλους τους ηθοποιούς» είπε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον συνάδελφό της και πρόσθεσε: «Με πίκρανε»

maria-paleologou
Η Μαρία Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον ρόλο της «Νίτσας» στο «Κωνσταντίνου κι Ελένης», τη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα, αλλά και τη συνεργασία με την Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, εξήγησε πως δεν περίμενε ότι ο ρόλος της Νίτσας θα γνώριζε τέτοια επιτυχία.

«Δεν περίμενα ότι η Νίτσα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, αν και δεν είχα πολύ μεγάλο ρόλο. Ίσως επειδή κι εγώ έπαιζα ωραία, έκανα τον ρόλο ακόμα πιο ωραίο. Η πρόταση για να υποδυθώ τη Νίτσα ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια βοηθός στην παραγωγή που με είχε δει παλιότερα σε βιντεοκασέτες που έπαιζα με τον Βέγγο και τον Ψάλτη και μου είπε να πάω στη σειρά», εξήγησε αρχικά.

Όπως είπε, η πρώτη της συμμετοχή ήταν στους «Μεν και Δεν», όπου και την είδε ο Χάρης Ρώμας και συμφώνησε να συμμετάσχει στο «Κωνσταντίνου κι Ελένης». Ακολούθησε το «Λίφτινγκ», αλλά στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας δεν της πρότεινε άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crum8nqvxak9)

«Ο Χάρης Ρώμας με βλέπει όπως βλέπει όλους τους ηθοποιούς και μου λέει "Μαρία, τι να κάνω; Δεν ξέρω ποιον να πρωτοπάρω στις δουλειές μου". Αυτό με πίκρανε. Η συνεργασία με την Ελένη Ράντου ήταν πολύ ωραία. Πίναμε καφέ μαζί, γελάγαμε, δεν υπήρχαν καβγάδες. Έχω ωραίες αναμνήσεις», θυμάται η ηθοποιός.

Ανέφερε μάλιστα, πως μέχρι και σήμερα ο κόσμος στον δρόμο τη γνωρίζει, καθώς θυμάται τη «Νίτσα». «Ο κόσμος με αναγνωρίζει, με ρωτάνε αν ήμουν εγώ που έπαιζα στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" και ότι τους άρεσα. Μία φορά πήγα σε ένα μαγαζί και μου είπε η πωλήτρια "θα σε περιποιηθώ, γιατί σε είχα δει στη σειρά και μου άρεσες πολύ", μου έκανε μάλιστα και έκπτωση! Η πιο αστεία σκηνή ήταν αυτή με την Ελένη Ράντου που έκανε την κομμώτρια και είχα πάει για να με κάνει πιο ωραία, αλλά με έκανε χάλια», λέει.

Τέλος, εξήγησε πως μετά τη σειρά αυτή, οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε ήταν ελάχιστες. «Μετά τη σειρά μου έγιναν λίγες τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν είμαι πολύ γνωστή και δεν έχω φίλους να με υποστηρίξουν. Είμαι λίγο κλειστός τύπος», δήλωσε κλείνοντας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης