Η 19χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things» ανακοίνωσε με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, ότι αρραβωνιάστηκαν.
Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί σε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται το μονόπετρο δαχτυλίδι της ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: «Τρία καλοκαίρια σε αγάπησα τώρα γλυκέ μου, τα θέλω όλα».
Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της πήραν «φωτιά» με τους περισσότερους να δίνουν έμφαση στο ότι είναι πολύ μικρή για να παντρευτεί. «Είσαι ακόμη παιδί», «Θα παντρευτείς στα 19;» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους ακολούθους της, ευχήθηκαν στο ζευγάρι «να ζήσουν».
Η ανάρτησή της απέσπασε πάνω από 1 εκατομμύριο likes, από την πρώτη ώρα δημοσίευσης της φωτογραφίας στο προφίλ της Μίλι Μπόμπι Μπράουν, που μετρά συνολικά 62,7 εκατομμύρια ακολούθους.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.