Η Μαίρη Βυτινάρος ήταν καλεσμένη σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Μαρίνα Βερνίκου και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Η model instructor του GNTM που γεννήθηκε στην Αυστραλία, αποκάλυψε αν την φλερτάρουν οι Έλληνες άντρες.
«Μερικές φορές με φλερτάρουν οι άντρες εδώ στην Ελλάδα και άλλες όχι. Ήμουν έξω μια μέρα και δεν με φλέρταρε κανείς. Νομίζω ότι οι άντρες φοβούνται επειδή είμαι πάρα πολύ ψηλή. Οι περισσότεροι άντρες είναι πιο κοντοί από μένα», είπε η Μαίρη Βυτινάρος και πρόσθεσε: «Ένας σύντροφός μου μού είχε ζητήσει να μη φοράω τακούνια. Χωρίσαμε τελικά, αλλά όχι γι’ αυτόν το λόγο».
Οι καλοκαιρινές προτάσεις της NEF-NEF Homeware σε λευκά είδη και διακοσμητικά φέρνουν στο σπίτι μας την αίσθηση της οικειότητας, της φιλοξενίας και της ζεστασιάς
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως το κινητό και το σταθερό, η τηλεόραση, οι παραγγελίες φαγητού, οι πληρωμές λογαριασμών, η ασφάλιση και οι Smart Home συσκευές θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο. To MagentaONE από την COSMOTE TELEKOM το κάνει πανέξυπνα, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στη λέξη «σύνδεση».