Καίτη Γαρμπή για Στέφανο Κωνσταντινίδη στο J2US: Αυτό που είπε προσβάλλει την επιτροπή
Ένα σχόλιο που έκανε ο παίκτης για τον τρόπο που βαθμολογούν οι κριτές, έδειξε να ενοχλεί την Καίτη Γαρμπή, η οποία δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της
Ωστόσο, δεν μπόρεσε να το δεχτεί και τα «έβαλε» με την κριτική επιτροπή, που όπως είπε, τον αδίκησε με τη βαθμολογία που του έβαλε.
Όπως ανέφερε, ο δικός του βαθμός ήταν πολύ χαμηλός σε σχέση με άλλα ζευγάρια, που δεν άξιζαν τη βαθμολογία που πήραν.
«Βάλατε σωστά, αλλά σε κάποιους είχατε καλύτερη ευθυμία, τους άκουσα όλους. Στη ζωή μου έχω μάθει όχι να διαβάζω τίτλους και κείμενο, αλλά να ακούω τα πάντα από το βίντεο. Σε εμάς ναι ήσασταν πολύ σωστοί και σε κάποιους άλλους είχατε καλύτερη διάθεση», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr9u285is3dl)
Το σχόλιό του όμως, έδειξε να ενοχλεί την Καίτη Γαρμπή, η οποία του εξήγησε πως λέγοντας κάτι τέτοιο, προσβάλλει ολόκληρη την κριτική επιτροπή.
«Για αυτό που είπε πριν, κατά κάποιον τρόπο, προσβάλλει λίγο την επιτροπή, γιατί είπε ότι βαθμολογούμε ανάλογα με τη διάθεσή μας. Δεν υπάρχει αυτό ούτε για μια στιγμή. Βαθμολογούμε τη διάθεση αυτών που είναι εκεί πάνω, αν τραγουδάνε, αν τεμπελιάζουν, αν δεν το νιώθουν κι αν δεν έχουν πάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.