Εντ Μπέγκλεϊ Τζ.: Ο ηθοποιός και η κόρη του πήγαν στα Όσκαρ με το μετρό

Εντ Μπέγκλεϊ Τζ.: Ο ηθοποιός και η κόρη του πήγαν στα Όσκαρ με το μετρό

Πατέρας και κόρη έχουν δεσμευθεί να προστατεύσουν με κάθε τρόπο το περιβάλλον

ent-begley-tz
Ο Εντ Μπέγκλεϊ Τζ. έχει ξεκαθαρίσει τα τελευταία επτά χρόνια πως θα χρησιμοποιεί μόνο τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι αυτοκίνητο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δεν χρησιμοποίησε το όχημά του ούτε για να πάει στην τελετή απονομής των Όσκαρ στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός και ακτιβιστής για την προστασία του περιβάλλοντος από τη δεκαετία του '70, αποφεύγει να πηγαίνει στην τελετή απονομής των βραβείων με αυτοκίνητο εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος, τον ηθοποιό συνόδευσε η κόρη του Χέιντεν, η οποία κατέγραψε ολόκληρη τη διαδρομή σε βίντεο στο Instagram.



Στο βίντεο εμφανίζεται ο 73χρονος ηθοποιός να παίρνει το λεωφορείο προς το σταθμό του μετρό, μετά να βγαίνει από τον συρμό και να περπατά την υπόλοιπη διαδρομή προς το Dolby Theatre.

Πατέρας και κόρη έχουν δεσμευθεί να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς επτά ημέρες την εβδομάδα. Ο Εντ Μπέγκλεϊ Τζ. εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να μειώσει το αποτύπωμά του άνθρακα. Ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει βίγκαν τρόπο ζωής, χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για την τροφοδοσία με ενέργεια του σπιτιού του, είναι υποστηρικτής των ηλεκτρικών οχημάτων και έχει παρακολουθήσει πολλές τελετές βραβείων Όσκαρ πηγαίνοντας με εναλλακτικά μέσα μαζικής μεταφοράς.



Κλείσιμο
Το 2015, μετέβη με το ποδήλατό του στην εκδήλωση υπό βροχή φορώντας σμόκιν. Πέντε χρόνια αργότερα πήγε στην τελετή με ηλεκτρικό όχημα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο


«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της γιγαντιαίας φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ


Κατώτατος μισθός: Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου - Μητσοτάκης: Γενναία αύξηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης