Σασμός: Ο Παύλος πιάνει την Αργυρώ και της θυμίζει τη συμφωνία με τον Αστέρη
Απόψε στις 21:00, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ
Στον «Σασμό»ο Παύλος πιάνει την Αργυρώ και της θυμίζει τη συμφωνία με τον Αστέρη να μείνει μακριά της. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να κρατήσει τον αδερφό του μακριά από τους Βρουλάκηδες και ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τον στηρίξει και να τον προστατεύσει. Η Μαρίνα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της με τον Αστέρη. Η Έλενα κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Λευτέρη ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία που πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η σχέση της Νάντιας με τη Τζένη αλλάζει ενώ ο Μανόλης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας.
Δείτε το sneak preview:
Δείτε το trailer:
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής. Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη. Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας