Ευαγγελία Μουμούρη για το «Καφέ της Χαράς»: «Μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά»

Ευαγγελία Μουμούρη για το «Καφέ της Χαράς»: «Μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά»

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την περίοδο που συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά 

evaggelia-moumouri
Η Ευαγγελία Μουμούρη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάνει, αλλά και τις τηλεοπτικές της δουλειές.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αποκάλυψε κάτι για την περίοδο που έπαιξε στο «Καφέ της Χαράς».

«Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Αναφορικά με τον ρόλο της Αγλαΐας, είπε: «Όταν έκανα την Αγλαΐα στο "Ευτυχισμένοι μαζί", μου έστελναν φωτογραφίες που τα παιδιά τις Απόκριες ντύνονταν "ευλόγησον"».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkr8cibu97l)

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για την απόφασή της να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και όχι να κάνει γάμο. «Δεν θεωρούσα ότι έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα "αν πάθεις κάτι, στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω για να τραβήξω την πρίζα". Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο, ήμουν με το μαγιό. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι», περιέγραψε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στον χώρο του θεάματος. «Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Βομβαρδισμένο τοπίο στο Αιγάλεω - Έκρηξη σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου, 2 τραυματίες

Ο Μπρους Γουίλις δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει αλλά τον έβαζαν να παίζει σε ταινίες δράσης

Τρόμος για 24χρονη σε γυμναστήριο στις ΗΠΑ - Της επιτέθηκε νεαρός για να τη βιάσει (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης