Βάσια Παναγοπούλου για τη «Γη της Ελιάς»: «Η Ασπασία θα ταρακουνηθεί και θα αναθεωρήσει τα πάντα»

Βάσια Παναγοπούλου για τη «Γη της Ελιάς»: «Η Ασπασία θα ταρακουνηθεί και θα αναθεωρήσει τα πάντα»

«Η απώλεια του γιου της θα την οδηγήσει σε ψυχολόγο» είπε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στη σειρά

vasia-panagopoulou
Η Βάσια Παναγοπούλου συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA και μίλησαν για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Η γη της ελιάς».

Αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της. «Εν αρχή είναι ο λόγος, δηλαδή το σενάριο. Αν δεν είχα αυτό το σημαντικό κείμενο, δεν θα είχα κάνει τίποτα. Και είναι σημαντικό που έχω μαζί μου και τον Αντρέα Γεωργίου», είπε.

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία υποδύεται την «Ασπασία», στη σειρά πρόσφατα έχασε τον γιο της. Μιλώντας για το μέλλον της ηρωίδας της, ανάφερε ότι: «Η Ασπασία θα ταρακουνηθεί και θα αναθεωρήσει τα πάντα. Κακώς έχει ξεχωρίσει τα παιδιά, αγαπάει πιο πολύ τον γιο της, από την κόρη της. Η απώλεια του γιου της θα την οδηγήσει σε ψυχολόγο. Η Ασπασία θα ”μετρήσει” όλη τη ζωή της. Ο Δημοσθένης όμως, θα μείνει ο ίδιος, δεν θα αλλάξει». Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα για την «Ασπασία» ότι θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον σύζυγό της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqhfwn6d1ydt)
Κλείσιμο

Για την ενασχόλησή της με την παραγωγή, η Βάσια Παναγοπούλου σχολίασε: «Τα πράγματα, νομίζω, άρχισαν να φτιάχνουν και να αλλάζουν στο θέατρο όταν έγιναν οι ηθοποιοί και παραγωγοί». Και συμπλήρωσε ότι: «Ο ηθοποιός είναι σαν μωρό, έχει ανάγκη να του δείχνεις ότι τον αγαπάς, ότι τον φροντίζεις και τον προσέχεις, δεν ήταν όλοι οι παραγωγοί έτσι».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες είναι καλύτερες για τους νέους ηθοποιούς, καθώς δημιουργούνται πιο ποιοτικές παραγωγές όπου μπορούν να συμμετέχουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι: «Το MEGA ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι και είμαι διπλά χαρούμενη που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το κανάλι».




Ειδήσεις σήμερα:

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κύρτσου για χρέη €459.000 στο Δημόσιο

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Η τραγωδία μόλις άρχισε στην Τουρκία - Οργή κατά Ερντογάν για τους «φιλικούς εργολάβους»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης