Βάσια Παναγοπούλου για τη Γη της Ελιάς: «Η σχέση Ασπασίας και Αρετής θα περάσει κρίση»

Βάσια Παναγοπούλου για τη Γη της Ελιάς: «Η σχέση Ασπασίας και Αρετής θα περάσει κρίση»

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, τόνισε ότι στο παρελθόν συνάδελφοί της και σκηνοθέτες, την έφεραν σε δύσκολη θέση 

Vasia_Panagopoulou
Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και έδωσε μια γεύση από τις εξελίξεις της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Η ηθοποιός μίλησε ακομη και για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Ασλάνη και τη συνάντησή της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA και δήλωσε πως αυτό που εκτιμά στην ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, είναι πως νιώθει σαν οικογένεια.


Κλείσιμο
«Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει πολλά στάδια. Έχουν δύο παιδιά που θα τα δούμε σύντομα» αποκάλυψε, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις νέες «αφίξεις» στη σειρά: «Πρώτα θα έρθει η κόρη, που θα μας δοκιμάσει πολύ με την άφιξη και την παραμονή της στη Μάνη, και μετά ο γιος».

Ακόμα, η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε ένα spoiler στους θαυμαστές λέγοντας ότι η σχέση της Ασπασίας και της Αρετής, θα περάσει μία κρίση που θα είναι «ενδιαφέρουσα».

Σχετικά με το ταξίδι στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η ηθοποιός είπε: «Γίνεται μία προσπάθεια να έρθουν κοντά τα δύο αδέρφια, η Βασιλική και ο Στέφανος, και η Ασπασία θέλει να χαλάσει τα πράγματα, αλλά την παίρνουν χαμπάρι και εκεί θα υπάρξει μια σύγκρουση».


Επιπλεόν αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή της με την υποκριτική και τόνισε ότι από πολύ νωρίς, γνώριζε πως θέλει να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο, μία απόφαση που βρήκε τη μητέρα της αντίθετη: «Η μητέρα μου έλεγε ότι δεν θα με βοηθήσει πέρα από σπίτι και φαγητό».

Κάνοντας μια αναδρομή, θυμήθηκε ότι στα 18 της χρόνια ο Μιχάλης Ασλάνης, της ζήτησε να φωτογραφηθεί με τα ρούχα του, ενώ χαρακτήρισε «ευλογία» τη γνωριμία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη, που ήρθε χάρη στην ενασχόλησή της με τη μόδα.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στην ταινία «Ο Μελισσοκόμος» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, όπου υποδύθηκε την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, σημείωσε ότι ξεκίνησε, με ένα τηλεφώνημα από τον βοηθό του σκηνοθέτη: «Ζήτησε να με δει, χτυπούσε η καρδιά μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Θα ερχόταν ταξί να με παίρνει για να πηγαίνω στα γυρίσματα στη Φλώρινα και θα με γύριζε πίσω».

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Δημήτρη Χορν, που έχει βαφτίσει την κόρη της: «Του είχα πει ότι δεν πρέπει να κρατάει το ταλέντο του για τον εαυτό του, όταν σταμάτησε να παίζει στο θέατρο και εκείνος απάντησε “Δικό μου είναι το δώρο και θα το δώσω όπου θέλω“».

Τέλος, δεν δίστασε να τονίσει ότι στο παρελθόν, την έφεραν σε δύσκολη θέση άνδρες συνάδελφοί της και σκηνοθέτες: «Είμαι άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και αν δει ότι δεν εισακούγεται, θα αποχωρήσει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkokrmv64g1)

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του κοριτσιού

Τέλος στις συνδικαλιστικές άδειες των εκπαιδευτικών βάζει η Κεραμέως

Πούτιν και Ερντογάν τα λένε στο Καζακστάν - «Η Τουρκία, η ασφαλέστερη οδός μεταφοράς αερίου στην ΕΕ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης