Αριέτα και Άννα Μαρία: Ποιες είναι οι δύο μεγάλες κόρες της Αλεξίας - Δείτε φωτογραφίες

Αριέτα και Άννα Μαρία: Ποιες είναι οι δύο μεγάλες κόρες της Αλεξίας - Δείτε φωτογραφίες

Αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης και φοιτήτριες ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανάμεσα στα Κανάρια Nησιά και τη Βαρκελώνη

ROYALS_THE2
Η Αριέτα και η Άννα Μαρία, οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Αλεξίας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, τώρα φοιτήτριες στην Βαρκελώνη και κάνουν στενή παρέα με τα παιδιά της Infanta Χριστίνα της Ισπανίας,

Τα κορίτσια, ηλικίας 20 και 19 ετών, αντίστοιχα, παραβρέθηκαν στην κηδεία του παππού τους τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, στην Αθήνα με τους γονείς και τα άλλα δύο αδέρφια τους, την Αμέλια και τον Κάρλος jr.
ARIETTA_MORALES2
Η Αριέτα Μοράλες με τον αδερφό της Κάρλος jr , ενώ διακρίνονται αριστερά τους οι γονείς τους Αλέξια και Κάρλος Μοράλες μπροστά στην Μητρόπολη Αθηνών, στον γάμο του Φίλιππου με την Νίνα Φλορ το 2021. Πίσω αριστερά στο βάθος με τα λευκά φορέματα φαίνονται οι δύο μικρότερες κόρες της Αλεξίας, Άννα Μαρία (αριστερά) σήμερα 19 ετών και Αμέλια, σήμερα 15 ετών. Φωτογραφία: Jose Ruiz/Europa Press via Getty Images/Ideal Image

Η Αλεξία επέλεξε να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, εδώ και 20 χρόνια. Η μεγαλύτερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας ζει στην πόλη Lanzarote με τον σύζυγό της, τον αρχιτέκτονα Κάρλος Μοράλες, και τα τέσσερα παιδιά τους.
Alexia_royal_family_5781231_2
H Αλεξία με την οικογενειά της ενώ φτάνουν στην Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλια. Από αριστερά διακρίνονται στις φωτό η μεγάλη κόρη της Αριέτα, 20 ετών, η Άννα Μαρία 19 ετών, ο γιός της Κάρλος, η Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες
Κλείσιμο

Και τα τέσσερα παιδιά μαζί με τους γονείς τους βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Αθήνα για να αποχαιρετήσουν τον παππού τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, που πέθανε στις 10 Ιανουαρίου με τον οποίο διατηρούσαν μια στενή και εξαιρετική σχέση.

Παρά το γεγονός ότι ζούσε στα Κανάρια νησιά, η οικογένεια επισκεπτόταν τον Κωνσταντίνο κάθε καλοκαίρι και συνήθως περνούσε λίγες μέρες στο Πόρτο Χέλι, όπου ζούσαν Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία, πριν πουλήσουν την βίλα και εγκατασταθούν στην Αθήνα
Alexia_royal_0σ34441
Η Αλεξία και ο Κάρλος Μοράλες με τα παιδιά τους όταν ήταν ακόμη μικρά

Στην κηδεία είδαμε τις κόρες του ζευγαριού να κουβαλούν τα μετάλλια και τα παράσημα του παππού τους, πίσω από τη σορό του, τόσο στην Μητρόπολη, όσο και στο Τατόι.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά της Αλεξίας και του Κάρλος Μοράλες είναι η Αριέτα, η οποία γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2002 στη Βαρκελώνη, όπου έζησαν οι γονείς της μέχρι και το 2003.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη το 1992 όπου και σπούδασε ως νηπιαγωγός και άρχισε να εργάζεται με παιδιά τα οποία πάσχουν από σύνδρομο Down. Στην Βαρκελώνη δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση και με την ξαδέρφη της, την Ινφάντα Κριστίνα, με την οποία μοιράστηκαν πολλές στιγμές και η φιλία τους, πέρα ​​από τον οικογενειακό δεσμό, κρατά μέχρι σήμερα.
Alexia_royal_family_5781533
Τα παιδιά της Αλεξίας ακολουθούν την σορό του τέως με τα παράσημα και τα μετάλλια του. Πρώτη η Αριέτα (με κλειστά τα μάτια), η Άννα Μαρία, πίσω του ο άδερφός τους Κάρλος και πιο πίσω η 15χρονη Αμέλια.

Έτσι λοιπόν η κόρη του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας, ινφάντα Χριστίνα ήταν μια από τις νονές της Αριέτα. Οι άλλοι νονοί ήταν η Θεοδώρα, (μικρότερη αδερφή της Αλεξίας, η οποία εργάζεται ως ηθοποιός από το 2010 στο Λος Άντζελες και παίζει στο σίριαλ «Τόλμη και γοητεία») και ο Μανουέλ Καμπρέρα φίλος του πατέρα της.


Όταν η Αριέτα ήταν μόλις ενός έτους, η οικογένεια μετακόμισε στην πόλη Lanzarote, στα Κανάρια νησιά. «Οι ενοχλήσεις από τους ισπανούς παπαράτσι στη Βαρκελώνη ήταν καθημερινές. Υπήρχαν ακόμη και δημοσιογράφοι που έκλεβαν το δοχείο σκουπιδιών από το σπίτι μας, μήπως και ανακαλύψουν κάποιο μυστικό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, παλαιότερα,  η Αλεξία, κόρη του τέως βασιλιά Κνωσταντίνου.

Στα Κανάρια Νησιά, η νεαρή πια Αριέτα μεγάλωσε με τα αδέρφια της μέσα σε ένα όμορφο σπίτι στο Πουέρτο Καλέρο, στο δήμο Γιάιζα. Το αρχοντικό, στο οποίο μένει η οικογένεια, είναι χτισμένο και διακοσμημένο σύμφωνα με το τοπικό στυλ των Καναρίων Νησιών, έχει έναν τεράστιο κήπο και πισίνα και βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα. Σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Κάρλος Μοράλες μέσα σε ένα οικόπεδο 10 στρεμμάτων περίπου.

Η 20χρονη Αριέτα είναι παθιασμένη με τη θάλασσα και τον αθλητισμό και η οικογένεια συνήθως περνά μερικές μέρες στη Μπακέιρα, περίφημο ισπανικό χειμερινό θέρετρο, κάθε χειμώνα για να απολαύσει το σκι, ένα μέρος όπου συναντούν την ινφάντα Κριστίνα, τον σύζυγό της Ινάκι Ουρντγκαρίν και τα παιδιά τους κάθε χρόνο.
Arieta Morales - Royals-1348756060_
Αριέτα Μοράλες με τον αδερφό της Κάρλος jr , μπροστά στην Μητρόπολη Αθηνών, στον γάμο του Φίλιππου με την Νίνα Φλορ το 2021. Φωτογραφία: Jose Ruiz/Europa Press via Getty Images/Ideal Image

Λατρεύει επίσης την ιστιοπλοΐα, όπως και ο ολυμπιονίκης παππούς της, ένα πάθος που μοιράζεται με τους γονείς της αλλά και την καλλιτεχνική κολύμβηση καθώς υπήρξε και μέλος της ομάδας Arrecife Penguins, μαζί με τις δύο αδερφές της, Άννα Μαρία 19 ετών και την Αμέλια 15 ετών. Σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και φαίνεται ότι έχει περάσει αρκετό καιρό στη Δανία ως φοιτήτρια μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών  Erasmus.

Η Αριέτα έχει κλειστούς λογοριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα και την ακολουθούν τα ξαδέρφια της, τα παιδιά της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου από την Ελλάδα, τα οποία, σε αντίθεση με αυτήν, είναι αρκετά ενεργά στο Instagram (ειδικά η Μαρία - Ολυμπία) με ανοικτά προφίλ και χιλιάδες followers.

Από παιδί, τόσο η ίδια όσο και τα αδέρφια της είχαν στενή σχέση με τα παιδιά της ινφάντα Κριστίνα (Πάμπλο, Ειρήνη, Χουάν και Μιγκέλ), που βρίσκονται λίγο πολύ στην ίδια ηλικία με την ίδια και την 19χρονη Άννα Μαρία . Μία από τις λίγες περιπτώσεις που βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας ήταν τον Οκτώβριο του 2021 στον γάμο του Φιλίππου  με τη Νίνα Φλορ στην Μητρόπολη Αθηνών. Εκεί την είδαμε να φεύγει από την τελετή στο μπράτσο του αδερφού της Κάρλος (17 ετών) ντυμένη με ένα aqua green φόρεμα με φλοράλ κεντήματα της ισπανικής φίρμας Alicia Rueda και ένα casual χαμηλό φιόγκο.

Από την πλευρά της, η 19χρονη αδερφή της Αριέτας, η Άννα Μαρία έχει και αυτή κλειστούς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα και αποφεύγει, όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας. Η δεύτερη κόρη της Αλεξίας και του Κάρλος, γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 2003 στη Βαρκελώνη. Πήρε το όνομα της από την γιαγιά της Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Άννα Μαρία βαφτίστηκε στο μοναστήρι της Παντάνασσας, στην Πελοπόννησο, και ήταν μια μεγάλη οικογενειακή εκδήλωση καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος επανενώθηκε με ολόκληρη την οικογένειά του στην Ελλάδα. Νονοί της ήταν ο θείος της Παύλος και ο Αλεχάντρο Μοράλες, αδερφός του πατέρα της. Ολη η οικογένεια παρευρέθηκε στη βάφτιση, συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.
Sofia_royals_5781872__1_
H βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία με τους δύο εγγονούς της και γιούς της ινφάντα Χριστίνα με τους οποίους κάνουν κολλητή παρέα η Αριέτα και Άννα Μαρία. Δεξιά ο Πάμπλο Ουντνγκάριν των Βουρβώνων και δεξιά ο Χουάν Ουντνγκάριν των Βουρβώνων.

Δεδομένης της μυστικότητας με την οποία ζουν τόσο η Άννα Μαρία όσο και τα αδέρφια της, είναι άγνωστο εάν η 19χρονη έχει ξεκινήσει τις πανεπιστημιακές της σπουδές στην Βαρκελώνη.

Η Άννα Μαρία και η μικρότερη αδερφή της Αμέλια, ήταν δύο από τα παρανυφάκια στο γάμο των θείων τους, του Φιλίππου και της Νίνας Φλερ, ντυμένες με λευκά φορέματα με κεντημένα κίτρινα λουλούδια και ήταν υπεύθυνες για το ουρά του νυφικού του οίκου Chanel που φορούσε η νύφη.



Δείτε βίντεο: Αριέτα και Άννα Μαρία: Ποιες είναι οι δύο μεγάλες κόρες της Αλεξίας
Αριέτα και Άννα Μαρία: Ποιες είναι οι δύο μεγάλες κόρες της Αλεξίας



Ειδήσεις σήμερα:

Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει την απόπειρα απαγωγής εργαζόμενης σε drive-through καφέ

«Τα ισόβια να είναι ισόβια για όλη τους τη ζωή» ζήτησαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Η 47χρονη τράβηξε βίντεο τον απαγχονισμό - «Την εξαπατούσε για 10 χρόνια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης