Φωτεινή Δάρρα για τον τελικό του J2US: «Έγινε πολύ δραματικό, η κορη μου έβαλε τα κλάματα και έπρεπε να το διαχειριστώ»
«Της είχα πει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην βγούμε εμείς» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια
Η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησαν στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία και τη «γεύση» που τους άφησε η συμμετοχή τους στο J2US. Οι φιναλίστ του φιλανθρωπικού show αναφέρθηκαν λεπτομερώς σε όσα έζησαν τη βραδιά του τελικού.
Όσον αφορά στις πρώτες τους σκέψεις αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η τραγουδίστρια απάντησε: «Κατ’ αρχήν, χειροκροτήσαμε. Να τα λέμε αυτά. Και χειροκροτήσαμε και χειροκροτήσαμε πολύ και αγκαλιαστήκαμε. Του το κρατάω του Λευτέρη που αγκάλιασε τη Λόλα και όχι εμένα» πρόσθεσε με χιούμορ.
Για την αντίδραση της κόρης της στο άκουσμα του αποτελέσματος, η Φωτεινή Δάρρα αποκάλυψε: «Είχα την κόρη μου, που αυτή ήταν η μεγάλη μου αγωνία. Την ώρα που δεν βγήκαμε, που ανακοινώθηκε ότι το παίρνουν ο Λευτέρης και η Λόλα, η Ρωξάνη από κάτω έβαλε τα κλάματα. Το ίδιο και η βαφτιστήρα του Πάνου. Έγινε δραματικό ξαφνικά το J2US, πολύ δραματικό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppfpskdurk1)
Στη συνέχεια η ίδια σημείωσε: «Έπρεπε να διαχειριστώ το συναίσθημα που ένιωσε η μικρή. Νομίζω το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά, το διαχειρίστηκε και η ίδια. Την είχα προετοιμάσει. Της είχα πει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη βγούμε εμείς, ότι είναι και τα άλλα ζευγάρια. Της είχα δώσει και τις εναλλακτικές στο μυαλό της. Όλα μια χαρά, αυτό της είπα».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.