Ο πρίγκιπας Χάρι, αποκάλυψε πως δανείστηκε τη στολή Mad Max του ηθοποιού Τομ Χάρντι για μια μυστική βραδινή έξοδο για το Χάλογουιν.
Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» τα οποία κυκλοφόρησαν ο δούκας του Σάσσεξ περιγράφει λεπτομερώς την τελευταία του βραδινή έξοδο με την τότε φίλη του, νυν σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, προτού η σχέση τους διαρρεύσει στον Τύπο.
Tom Hardy lent Prince Harry his Mad Max costume for incognito Halloween night out https://t.co/7PzLnx47p7
Το ζευγάρι, που βρισκόταν στο Τορόντο εκείνη την εποχή, είχε γιορτάσει με μια μικρή ομάδα στενών φίλων στο Soho House σε πάρτι για το Χάλογουιν με θέμα την αποκάλυψη.
Ο Χάρι, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του για να βοηθήσει με το κοστούμι για την έξοδο, γράφει στα απομνημονεύματα: «Για βοήθεια με το κοστούμι μου, απευθύνθηκα σε έναν φίλο, τον ηθοποιό Τομ Χάρντι, προτού φύγω από το σπίτι. Του τηλεφώνησα για να τον ρωτήσω αν μπορούσα να δανειστώ το κινηματογραφικό κοστούμι του από την ταινία Mad Max».
«Το πάρτι ήταν δυνατό, σκοτεινό, με μεθύσι, ιδανικό. Η Μεγκ περνούσε από τα δωμάτια, αλλά κανείς δεν κοίταξε. Μακάρι να μπορούσα να έχω αυτή τη μεταμφίεση κάθε μέρα» πρόσθεσε.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.