Rage Against the Machine: Ο μπασίστας, Τιμ Κόμερφορντ, αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Rage Against the Machine: Ο μπασίστας, Τιμ Κόμερφορντ, αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Με «γονάτισε» ψυχολογικά τόνισε σε συνέντευξή του ο 54χρονος μουσικός

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__20_
Ο μπασίστας των Rage Against the Machine, Τιμ Κόμερφορντ, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη, με τους εκατομμύρια φαν του μέταλ συγκροτήματος να του στέλνουν σωριδόν τις ευχές για περαστικά.

Ο 54χρονος μουσικός προχώρησε σε αφαίρεση του προστάτη, μόλις δύο μήνες πριν το ξεκινήσει την περιοδεία με τους «RATM» αυτό το καλοκαίρι. Σύφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Κόμερφορντ δήλωσε ότι «δεν έχει νιώσει ποτέ τέτοιο πόνο όπως ένιωσε στην επέμβαση».

«Δίνω μάχη και είναι δύσκολο. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά το να καταφέρω να κάνω μια συζήτηση και να μην με "πνίξει" το συναίσθημα είναι μια νίκη για μένα. Είναι μια μικρή νίκη» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SPIN. Ακόμη, πρόσθεσε ότι προσπαθεί να βρει ομάδες υποστήριξης για να τον βοηθήσουν να διαχειριστεί την ψυχολογική του κατάσταση.


«Ψυχολογικά, η ζημιά είναι σοβαρή, με γονάτισε»

Περιγράφοντας τη δύσκολη εμπειρία του, ο μουσικός είπε: «Η σωματική ταλαιπωρία μετά την εγχείρηση... Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τέτοιον πόνο. Πάντα ένιωθα ότι είχα πολύ μεγάλη ανοχή στον πόνο και αυτό με "γονάτισε". Ακόμα δεν έχω καταφέρει να σηκωθώ, παρόλο που γυμνάζομαι και κάνω διάφορα, ψυχολογικά, η ζημιά είναι σοβαρή. Μου είναι πολύ δύσκολο να μην καταρρεύσω και να μην γίνω συναισθηματικός».

Όπως είπε, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του προστάτη αφού προσπάθησε να κάνει ασφάλεια ζωής. Είπε ότι οι δείκτες PSA του είχαν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει την ασφάλεια. Επί ενάμιση χρόνο, ο μπασίστας παρακολουθούσε τους δείκτες, οι οποίοι αυξάνονταν όλο και περισσότερο. Αφού διενεργήθηκε βιοψία, ο Τιμ Κόμερφορντ διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθαναν τρία από τα παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία


Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης