Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και αναφέρθηκε στη σχέση της με το φαγητό, αλλά και το πώς είναι ως γιαγιά.
«Όταν έγινα μαμά, δεν μαγείρευα, μαγείρευε η μανούλα μου. Πάντα μου άρεσαν όμως η κουζίνα και το σπίτι. Σαν καρκινάκι που είμαι, μου αρέσει να κλείνομαι. Οι σπεσιαλιτέ μου είναι όλα τα ιταλικά πιάτα. Μαγειρεύω πολύ ωραία. Στις σχέσεις μου υπήρχε πάντα το φαγητό. Τους συντρόφους μου, τους τάιζα πάρα πολύ και τους πάχαινα, γιατί ζήλευα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και γενικά μου αρέσει να περιποιούμαι τους άλλους» είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.
«Είμαι τρελογιαγιά. Στην αρχή, έλεγα ότι δε μου αρέσει το “γιαγιά”. Αλλά, τώρα που είναι η μικρή και πάω πάνω από την κούνια και της μιλάω, της λέω συνέχεια “γιαγιά, γιαγιά”. Μετά, όταν λέει ο Δημήτρης “η γιαγιά” λέω, “όχι γιαγιά, Χριστίνα”» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.