Χριστίνα Παππά: «Όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και ήρθε η Άννα Μπεζάν»

Χριστίνα Παππά: «Όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και ήρθε η Άννα Μπεζάν»

Η ηθοποιός μίλησε για τη σύντροφο του γιου της και την χαρά που της έδωσε, αφού έφερε στον κόσμο την εγγονή της 

pappa__1_
Για την εμπειρία της στο «Asia Express», την εγγονή της που ήρθε πρόσφατα στη ζωή, αλλά και την Άννα Μπεζάν μίλησε η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε αρχικά, στο Asia Express, όπου και συμμετείχε με τον γιο της, Δημήτρη.

«Αυτό που είδατε εσείς για λίγο, στο μοντάζ, ήταν δύο ώρες μόνο. Ο Δημήτρης είχε βγει εκτός εμβέλειας, τον έψαχνα, είχα αφήσει τσάντες, είχα αφήσει τα πάντα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η Κρίστη και ο Γιώργος Μαυρίδης μου είπαν ότι τον είδαν και έτσι ηρέμησα. Ήμουν έτοιμη να λιποθυμίσω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnqrlpy3x309)

Αναφορικά με το εγγόνι της και τη σύντροφο του γιου της, Άννα Μπεζάν, δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα. Είναι δώρο ζωής. Στην αρχή έκατσα λίγο μαζί τους, μου το ζήτησε το ζευγάρι, αλλά δεν είμαι η κλασσική Ελληνίδα πεθερά».

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν θέλει να επεμβαίνει στη σχέση τους, αλλά αν δει κάτι που δεν της αρέσει, το λέει με τον τρόπο της.

«Καμιά φορά πάω πάνω από την κούνια του μωρού και της λέω "μην ακούς τη μάνα σου, θα σε πάρω και θα φύγουμε όταν μεγαλώσεις"», είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε για την Άννα Μπεζάν: «Τη θαύμαζα από πριν και πάντα ήθελα μια κόρη. Η ζωή μου έφερε την Άννα».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης