Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση της Ηγουμένης με τον Μητροπολίτη πριν γίνει καλόγρια θα προβληθεί απόψε

Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση της Ηγουμένης με τον Μητροπολίτη πριν γίνει καλόγρια θα προβληθεί απόψε

Δείτε ένα απόσπασμα από τη σκηνή με όσα συζήτησαν η Ηγουμένη Φιλαρέτη και  ο Μητροπολίτης πριν εκείνη μπει στο μοναστήρι

STILLS11__1_
Το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει με νέο επεισόδιο απόψε στις 22:40, στο οποίο θα προβληθεί μία σκηνή από το παρελθόν της Ηγουμένης, όταν ακόμη βρισκόταν εκτός μοναστηριού.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του MEGA στο Instagram, ανέβηκε ένα απόσπασμα από τη συνάντηση της Ηγουμένης με τον Μητροπολίτη, όταν ακόμη έψαχνε τον γιο της και δεν μπορούσε να τον βρει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Μητροπολίτης είναι ο άνθρωπος που έμαθε την ιστορία της και την ώθησε στο να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.


Δείτε το βίντεο


Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου

Η Αγγελική αποφασίζει να ακολουθήσει την Αλεξία στην Γερακιανή, ενώ στο μαγαζί του Θέμη έχουν μαζευτεί τα κανάλια για να μεταδώσουν την είδηση της έκρηξης. Η Πολυξένη μαθαίνει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πώς θα μπει κρυφά στο μοναστήρι. Ο Σαράντος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου με τη χρυσή ταυτότητα. Η Κασσιανή εντοπίζει μία λεπτομέρεια στην αγιογραφία της Ελισάβετ που την βάζει σε σκέψεις. Θα καταφέρει ο Βίκος να χαλάσει την φήμη του μαγαζιού του Θέμη; Ένα γεγονός θα πυροδοτήσει τον καβγά ανάμεσα στον Πέτρο και τον Φραγκίσκο. Η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελισάβετ το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος.

Δείτε το τρέιλερ
Μαύρο Ρόδο | Τετάρτη 23/11 22:40 (trailer)

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτό είναι το πράσινο κλουβί της τιμωρίας που έβαζαν τα παιδιά

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη - Αναζητείται ο οδηγός

Ο Παύλος Χαϊκάλης χρεώνει 120 ευρώ για «διαδικτυακή συνεδρία» 90 λεπτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης