Τζούλια Φοξ: Μετά τη σχέση μου με τον Κάνιε Γουέστ, σταμάτησαν οι προτάσεις για δουλειά

Τζούλια Φοξ: Μετά τη σχέση μου με τον Κάνιε Γουέστ, σταμάτησαν οι προτάσεις για δουλειά

Η ηθοποιός εξήγησε πώς ο σύντομος δεσμός της με τον ράπερ επηρέασε την καριέρα της 

julia_fox
Αν και κατά τη διάρκεια της σχέσης της Τζούλια Φοξ με τον Κάνιε Γουέστ, το όνομα της βρισκόταν παντού στο διαδίκτυο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως το σύντομο ειδύλλιό τους έκανε κακό στην καριέρα της.

Μιλώντας στο podcast της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Τζούλια Φοξ ανέφερε πως μετά τη σχέση της με τον ράπερ, οι προτάσεις για δουλειά μειώθηκαν αισθητά.

«Μετά τη σχέση μας, παρατήρησα μια αλλαγή στο πώς με αντιμετώπιζαν στον τομέα της υποκριτικής. Και δεν το λέω με την καλή έννοια. Δεν δέχομαι τόσες προτάσεις όσες πριν, περιέργως. Υπάρχουν πολλά συνέπειες, αφού κέρδισα τόση δημοσιότητα», είπε.

Το πρώην ζευγάρι έβγαινε για δύο μόλις μήνες, όμως το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να κάνουν τα media να ασχολούνται μαζί τους.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εφημερίδα New York Times, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον σύντομο δεσμό τους και εξήγησε πώς την επηρέασε τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να λειτουργήσει αυτή η σχέση. Πώς μπορώ να χωρέσω μία τόσο μεγάλη προσωπικότητα στην ήδη γεμάτη ζωή μου;», είπε χαρακτηριστικά.


Όπως εξήγησε στη συνέχεια, το να βρίσκεται κοντά στον Κάνιε Γουέστ ήταν σαν ένα μάθημα για εκείνη για το πώς να γίνει διάσημη.

«Ένιωθα σαν να κάνω εντατικά μαθήματα για να γίνω celebrity. Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να είμαι 100% ο εαυτός μου, δεν έχω αλλάξει τίποτα», δήλωσε.

Ωστόσο, μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, όμως όπως αναφέρει η Τζούλια Φοξ, εκείνη και ο Κάνιε διατηρούν άψογες σχέσεις και έχουν παραμείνει καλοί φίλοι. «Η σχέση αυτή δεν ήταν βιώσιμη. Καλύτερα φίλοι», είχε πει κλείνοντας τη συνέντευξή της.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης