Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

«Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση» ήταν μία από τις φράσεις που γράφτηκαν

Spyropoulou-Petrogianni
Κόντρα άνευ προηγουμένου μεταξύ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φωτεινής Πετρογιάννη, εκτυλίχθηκε στο Twitter, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν αιχμηρά λόγια. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας δημοσίευσε ένα βίντεο, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να σχολιάζει, μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Πρωινό», την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν. Ο χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θαψτην όσο θες. "Αποκάλυψε" ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων».
spyropoulou4353553

Στο tweet αυτό, εντελώς απρόσμενα απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες μετά τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, παραμένει σιωπηλή.

Η παρουσιάστρια που σε λίγο καιρό αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί έγραψε: «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».
Κλείσιμο
Spyropoulou1

Με τη σειρά της η δημοσιογράφος έγραψε στο νήμα του παραπάνω tweet: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέχεια στον διαδικτυακό «διάλογο» και σημείωσε: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει». 
spyropouloy_2

Σε συνέχεια των αιχμών που εξαπέλυσαν οι δύο παρουσιάστριες, η Κωσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Έχω και εγώ πολλά να πω πλέον όπως εσείς λέτε χωρίς καν να με ξέρετε ότι σας κατέβει, γιατί οι συνεργάτες σας όπως λέτε και εσείς τα διαδίδουν!!
Υ.Γ. Την κολλητή σου εννοείς γυναίκα που χάρη σε αυτήν βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και που καθάριζε τους πάντες για σένα».

Η απάντηση από την Φωτεινή Πετρογιάννη δεν άργησε να έρθει όταν η δημοσιογράφος της είπε: «Κωνσταντίνα μου, ελπίζω να βρεις έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να υποστηρίξει τα ψέματα που γράφεις. Καλό σου βράδυ».

petrogianni_111


Η Φωτεινή Πετρογιάννη μετά τον έντονο διάλογο προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εγκυμοσούσα παρουσιάστρια, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με tweet της: «Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα.Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;;»

spyropoulou_2
Πετρογιαννη_τηλ_

Σε απάντηση της δημοσιοποίησης των τηλεφωνικών κλήσεων η δημοσιογράφος του «Πρωινού», έγραψε: «Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω!  Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!»

Σπυροπουλου_110

Η λήξη των δημόσιων τοποθετήσεων, ήρθε με την απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία γνωστοποίησε ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη, τηλεφώνησε και στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, παρά την ακατάλληλη ώρα: «Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια. Αν και άλλαξε απ´οταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος, δεν είναι τίποτα τυχαίο».

Spyropoulou_telos


Η πρώτη τοποθέτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη μετά το ανεξέλεγκτo πινγκ-πονγκ αναρτήσεων και σχολίων
Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε με τον Κώστα Τσουρό, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, και ο δημοσιογράφος μετέφερε τα λόγια της στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά, γιατί εκείνη την ώρα έγραφε στο twitter. "Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου" είναι τα ακριβή της λόγια» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός. 

Δείτε το βίντεο 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co8g5pv7pml5)


Η δημόσια τοποθέτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη στο «Πρωινό» 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε δημόσια μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» στην οποία συμμετέχει ως δημοσιογράφος, απέναντι στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η δημοσιογράφος, ανέφερε τα παρακάτω για το ανεξέλεγτο πινγκ-πονγκ, που διαδραματίστηκε στο Twitter,με πρωταγωνίστριες την ίδια και την εγκυμονούσα παρουσιάστρια: «Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές αυτά τα 20 χρόνια που κάνω την δουλειά. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Απλά ρωτήστε τους».

Στο σημείο εκείνο Φωτεινή Πετρογιάννη συγκινήθηκε, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της είπε να μην στεναχωριέται: «Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη. Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι ο άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή και ήταν πατέρας φίλης μου καθάριζε για εμένα ανθρώπους. Πάντα μου έλεγε ότι θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιείς το όνομά μου. Παράσημο για εμένα είναι τα μηνύματα των συναδέλφων μου που λαμβάνω από χθες» ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co8itll0lzkh)

Πως ξεκίνησε η συζήτηση γύρω από το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δείχνει πως έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της και στη συνέντευξη που παραχώρησε, θέλησε να εκφράσει τη λύπη της για τον τρόπο, με τον οποίο φέρθηκε απέναντι σε κάποιους συνεργάτες της.

«Έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω. Αλλά, εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει… Με την καλή έννοια ρε παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co1vndp7mcv5)


Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη και οι δηλώσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη 

Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς της φάνηκαν τα όσα δήλωσε η συνάδελφός της, καθώς στο παρελθόν είχαν μια συνεργασία που δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε: «Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co6owf00rm4p)

H Φωτεινή Πετρογιάννη, μετά την προβολή του ρεπορτάζ στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Ant1, σημείωσε για το επαγγελματικό παρελθόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha, έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω, βέβαια, πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω και αν έχει νόημα πια και να το κάνουν» είπε αρχικά.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και στην ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Δεν ξέρω, ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν τότε. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος, αλλά νομίζω ότι το κεφάλαιο αυτό πρέπει να κλείσει κάποια στιγμή»
ανέφερε στη συνέχεια.

«Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους στους οποίους είχε φερθεί με πάρα πολύ άσχημο τρόπο, σε πάρα πολύ κόσμο. Δηλαδή, δεν είναι ότι το λέει ένας. Εγώ δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει, τα έχω δει, τα έχω ακούσει»
σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε βίντεο: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter


Ειδήσεις σήμερα:

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Ποια είναι η ηθοποιός που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάν
α στο The Crown

Καιρός: «Ανοιξιάτικο» σκηνικό σήμερα - Χαλάει από το Σάββατο


Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Επιχείρηση «επανεκκίνησης» από τον Μπάιντεν μετά την κάλπη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης