Η Τζούλια Φοξ για τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ: «Ένιωθα σαν να κάνω εντατικά μαθήματα για να γίνω celebrity»

Η Τζούλια Φοξ για τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ: «Ένιωθα σαν να κάνω εντατικά μαθήματα για να γίνω celebrity»

Η ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον ράπερ -  «Έκανα τα πάντα για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, όμως δεν ήταν βιώσιμη», αναφέρει μεταξύ άλλων

juli
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, η Τζούλια Φοξ μίλησε για το σύντομο ειδύλλιό της με τον ράπερ, αλλά και την προσπάθεια που έκανε να κρατήσει αυτή τη σχέση.

Η ηθοποιός μπορεί να έβγαινε με τον ράπερ για δύο μόλις μήνες, όμως το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να κάνουν τα media να ασχολούνται μαζί τους.


Μιλώντας στην εφημερίδα New York Times, η ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον σύντομο δεσμό τους και εξήγησε πώς την επηρέασε τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Κλείσιμο

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να λειτουργήσει αυτή η σχέση. Πώς μπορώ να χωρέσω μία τόσο μεγάλη προσωπικότητα στην ήδη γεμάτη ζωή μου;», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, το να βρίσκεται κοντά στον Κάνιε Γουέστ ήταν σαν ένα μάθημα για εκείνη για το πώς να γίνει διάσημη.


«Ένιωθα σαν να κάνω εντατικά μαθήματα για να γίνω celebrity. Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να είμαι 100% ο εαυτός μου, δεν έχω αλλάξει τίποτα», δήλωσε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως όσο βρισκόταν σε σχέση με τον ράπερ, κατάφερε να χάσει 7 ολόκληρα κιλά. Βέβαια, δεν ξεκαθάρισε αν αυτή η απώλεια ήταν αποτέλεσμα δίαιτας ή  «άγχους», καθώς το να έχεις όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. 


Ωστόσο, μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, όμως όπως αναφέρει η Τζούλια Φοξ, εκείνη και ο Κάνιε διατηρούν άψογες σχέσεις και έχουν παραμείνει καλοί φίλοι. «Η σχέση αυτή δεν ήταν βιώσιμη. Καλύτερα φίλοι», είπε κλείνοντας τη συνέντευξή της.


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας – Γεωργιάδης: Η ισχυρή ανάπτυξη γραμμή άμυνας απέναντι στην ακρίβεια

Αγωνιούν οι Ουκρανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα: «Έχω να μιλήσω τρεις ημέρες με την οικογένειά μου»

Η στιγμή που ρωσικό τανκ στοχεύει το κονβόι των Ελλήνων στην Ουκρανία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης