Η Τζούλια Φοξ επιμένει ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι «εντελώς ακίνδυνος»

Η Τζούλια Φοξ επιμένει ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι «εντελώς ακίνδυνος»

Το προφίλ του ράπερ αποκλείστηκε από το Instagram, αφού παραβίασε την πολιτική της πλατφόρμας σχετικά με τη ρητορική μίσους, τον εκφοβισμό και την παρενόχληση - Η πρώην σύντροφός του ωστόσο, επισημαίνει πως ο ράπερ δεν είναι επικίνδυνος

julia-fox3434
Η Τζούλια Φοξ μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, Κάνιε Γουέστ και σχολίασε το γεγονός, ότι αποκλείστηκε από το Instagram.

Παρά τις συνεχείς επιθέσεις του ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν και τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, η Φοξ επέμεινε, ότι ο ράπερ δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του TMZ και τόνισε, ότι ο πρώην φίλος της είναι εντελώς «ακίνδυνος».

«Απλώς νομίζω ότι αυτή είναι η καλλιτεχνική, δημιουργική του έκφραση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρώην μούσα του Γουέστ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι είναι επιθετικός, αλλά νομίζω ότι ο Κάνιε δεν θα πείραζε ούτε μύγα. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, ότι έχει να μιλήσει με τον Γουέστ, από τότε που χώρισαν, ενώ σε σχετική ερώτηση, η Φοξ είπε ότι δεν ξέρει αν ο Κάνιε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του, αλλά έχει σκοπό να του τηλεφωνήσει για να μάθει νέα του.
Υπενθυμίζεται, ότι το προφίλ του Κάνιε Γουέστ αποκλείστηκε από την πλατφόρμα του Instagram, λόγω παραβίασης της πολιτικής, σχετικά με τη ρητορική μίσους, τον εκφοβισμό και την παρενόχληση.

Εκπρόσωπος της Meta μίλησε στο E! Νews, όπου ανέφερε, ότι η εταιρεία λαμβάνει κι άλλα μέτρα, κατά των λογαριασμών που παραβιάζουν κατ’ εξακολούθηση τους κανόνες,  ενώ τόνισε επίσης ότι θα προσθέσει περισσότερες κυρώσεις, εάν ο Γουεστ συνεχίσει να αγνοεί την πολιτική τους.

To προφίλ του αυτή τη στιγμή είναι «ανοιχτό» στους χρήστες, όμως είναι διαθέσιμες μόνο οι τελευταίες οκτώ δημοσιεύσεις.

Στιγμιοτυπο_οθονης__61_

Ειδήσεις σήμερα:

«Το κορίτσι μου παντρεύτηκε τον διάβολο, ήταν άρρωστος», λέει η μητέρα της Ειρήνης από την Τήλο στο protothema.gr

Ο νέος «παράδεισος» για τους Ρώσους ολιγάρχες – Μακριά από πολέμους και κυρώσεις

Ρωσικά πλοία στήνουν κλοιό γύρω από την Οδησσό - Δείτε βίντεο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης