Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα για γκέι ζευγάρι στην Αρμενία: «Σκοτώνουμε νέα παιδιά επειδή ερωτεύτηκαν»

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα για γκέι ζευγάρι στην Αρμενία: «Σκοτώνουμε νέα παιδιά επειδή ερωτεύτηκαν»

Λίγο πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους, οι δύο άντρες είχαν δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες που φιλιούνται στο στόμα

Collage_Maker-27-Oct-2022-12_34-AM
Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να πάρει θέση στην είδηση για την αυτοκτονία του gay ζευγαριού στην Αρμενία και τη νύχτα της Τετάρτης προχώρησε σε μια ανάρτηση... καταπέλτη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις με τους διαδικτυακού της φίλους δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο συνοδεία του νεαρού ζευγαριού που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα έγραψε πως «ένα ζευγάρι Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Η Σ Ε αφού πρώτα ανέβασε φωτογραφίες που αποκάλυψαν την αγάπη τους. Άρα: ζούμε σε έναν κόσμο που φαινομενικά ΟΛΟΙ παλεύουμε για την ισότητα,την Ειρήνη & την αγάπη αλλά ουσιαστικά τα έχουμε κάνει ΧΑΛΙΑ. Γιατί αντί να μας νοιάζει η ζωή μας και το πως θα εξελιχθούμε μας νοιάζει πως θα πούμε την κακία μας,πως θα τονίσουμε το δραμα του άλλου για να αισθανθούμε καλύτερα,πώς θα υποβαθμίσουμε κάποιον μήπως καταφέρουμε να ανέβουμε εμείς και πως θα σπειρουμε διχόνοια. Αυτό μας αφορά όλους».



«Εμάς που βγαίνουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση κι αντί να αναπαράγουμε κάτι ευχάριστο ή να ψάξουμε τρόπους ψυχαγωγίας βγάζουμε στο φως μαυρίλα, ξεκατίνιασμα, επίκριση και δηθενιά, εκείνους που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γραφουν τίτλους φέρνοντας ανθρώπους σε δύσκολη θέση, εκείνους που κρυμμένοι σε ψευτικα προφίλ επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε οι ίδιοι την αλήθεια τους κάθονται και λένε τον καθένα «γκει, αδερφή, κοντο, χοντρό, ανορεξικό,άχρηστο», εκείνους που ενδιαφέρονται μόνο για την παρτη τους χωρίς να συνειδητοποιούν ότι σ’ αυτό τον κόσμο που δημιουργούμε, θα αναγκαστούμε να ζήσουμε άρα όλο θα γυρίσει μπουμερανγκ, σε εκείνους που νοιαζονται ΜΟΝΟ για τον εαυτούλη τους και ξεχνάνε ότι τα παιδιά μας θα ζήσουν και θα το βιώσουν όλο αυτό,και σε εκείνους που δεν βάζουν ποτέ την θέση τους,στα παπούτσια του άλλου».

Κλείσιμο
«Μαζευτήκαμε όλοι σε μια κοινωνία και σκοτώνουμε νέα παιδιά επειδή ερωτεύτηκαν. Διότι ναι, αν ένας ανθρωπος αυτοκτονεί επειδή τον έκαναν να αισθανθεί υποδεέστερος, οι δολοφόνοι είμαστε όσοι μένουμε πίσω. Δεν ξέρω εσείς πως αισθάνεστε, εγώ ντρεπομαι που ακόμα και τώρα πληγώνουμε τους γύρω μας. Αν δώσεις μίσος, αυτό θα πάρεις. Αν δώσεις σεξισμό, φασισμό, υποβιβασμό, αυτό θα πάρεις. Αν δώσεις αγάπη, αγάπη θα πάρεις. Για διαλέξτε τι θα προτιμούσατε για εσάς, για την μαμά σας, για το παιδί σας, για την γιαγιά σας, για τους φίλους σας… Όλα αυτά μας αφορούν άμεσα όλους. Μέχρι να πεθανω θα λέω αγάπη, αγάπη, αγάπη και σεβασμός» συμπλήρωσε με σαφήνεια η Δανάη Μπάρκα στη δημοσίευση της. «Ας μην αυτοκτονήσουν αλλά παιδιά στον πλανήτη επειδή εμείς τα πληγώνουμε. Ας μην γυρνάνε παιδιά στο σπιτι κλαίγοντας επειδή κάποιο άλλο έμαθε απ’ το σπίτι του να κοροιδευει. Ας μην κλαίει κανένα άλλο παιδί στον πλανήτη αυτό».




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πιο αδύναμους

Η αλλόκοτη «μπηχτή» του Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς στα απομνημονεύματά του

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και επιχειρήσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης