Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλάστην τηλεόραση είναι κάτι ευχάριστο. Μία γυναίκα με σημαντικό αποτύπωμα στην τηλεοπτική ιστορία, έρχεται να αναλάβει την παρουσίαση ενός πολύ καλού προγράμματος που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο των μουσικών εκπομπών, το «Σπίτι με το Mega». Προστατευμένα, σε ρόλο θωρακισμένο και στα μέτρα της. Η Ρούλα δεν είναι τυχαία σημαντικό τηλεοπτικό πρόσωπο. Είναι μία γυναίκα που έπλασε ζώνες, ανέδειξε πρόσωπα και «γέννησε» τηλεοπτικές ιδέες. Σε μία τηλεόραση που όλοι σχεδόν επέστρεψαν είτε μετά από απουσία δέκα μηνών είτε μετά από απουσία δέκα ετών όλα είναι έτοιμα για το δικό της comeback.
Συγχαρητήρια στον Κώστα Τσουρό για τη σημερινή συνέντευξη με την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά στο «Mega Καλημέρα». Είναι επιτυχία να την κλείσεις και μεγαλύτερη να την κάνεις όπως την έκανε ο καλός συνάδελφος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnv6j50s88pl)
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος διανύει μία πολύ καλή περίοδο τηλεοπτικά. Και δεν χρειάζονται τα νούμερα για να επιβραβεύσουν ένα επιβεβαιωμένο ταλέντο και μία οξυδερκή καταγραφή και περιγραφή της πραγματικότητας. Όμως επειδή η εκπομπή μάλλον αδικείται την μεσημβρινή ώρα προβολής της, η οποία αρχικά θα ήταν πρωινή, κάποιες σκέψεις για βραδινή μετακόμιση ακούστηκαν στο Ραδιομέγαρο. Θα δούμε, ακόμη είναι κουβέντες και μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι το πρόσωπο που συζητείται στον ΑΝΤ1 για να ενταχθεί στο καστ της φετινής επιτυχίας του σταθμού, που δεν είναι άλλη από τους «Παγιδευμένους».
Η πολλή «κιτρινίλα» σε συνδυασμό με την υπερβολική αυτοπεποίθηση βλάπτουν σοβαρά τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Δεν «κόβεται» ούτε αλλάζει ο «Αδύναμος Κρίκος». Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται τα Χριστούγεννα και τα επεισόδια στο τέλος της σεζόν.
Στέλιος Μάινας και Δημήτρης Αλεξανδρής είναι εξαιρετικοί στον «Σασμό». Η ερώτηση «ποια είναι η γνώμη σας για την τραπ» κούρασε. Πρώτον γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν ποια είναι η γνώμη του καθενός για ένα είδος μουσικής και δεύτερον γιατί καταντά ανούσια όταν επαναλαμβάνεται σε λάθος χρόνο, χώρο και πρόσωπα. Σε όποιον αρέσει ακούει και όποιος δεν θέλει, αλλάζει σταθμό. Απλά.
Το «Μαύρο Ρόδο» διαγράφει εξαιρετική πορεία τηλεθέασης. Γενικά, η μυθοπλασία του Mega εκτός από υψηλά στάνταρ έχει και καλές αποδόσεις. Όταν αυτά πηγαίνουν μαζί, μόνο για καλό είναι.
Δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση για το «My style rocks» στον ΣΚΑΪ.
Ένα κουίζ για καληνύχτα: Σε ποια εκπομπή η σύγκρουση παρουσιάστριας – αρχισυνταξίας είναι πλέον σφοδρή σε σημείο ρήξης;
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.