Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Κορινθίου αντάλλαξαν ένα φιλί και μία τρυφερή αγκαλιά κατά τη διάρκεια παρουσίασης της στήλης των ζωδίων, το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό».
Ο παρουσιαστής καλωσόρισε την ηθοποιό στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, που αφορά στο ψυχαγωγικό κομμάτι, και απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, είπε: «Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Τικ! Θα μακροημερεύσει η Μαρία».
Μάλιστα συνέχισε, λέγοντας με χαμόγελο στη Λίτσα Πατέρα: «Λιτσάκι μου αγαπημένο! Χίλια συγγνώμη, αλλά η Μαρία είναι εδώ η καινούρια! Εσύ θα μας φας όλους εδώ… Αλήθεια είναι! Η πιο παλιά όλων μας, είναι η Λίτσα Πατέρα».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV