Μουτσινάς σε Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»

Μουτσινάς σε Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»

Δείτε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ για τον συνάδελφό του

Moutsinas_Liagkas

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ το «Καλό Μεσημεράκι» ασχολήθηκε με τα ξεσπάσματα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το θέμα του Κολωνού και την αντιμετώπισή του από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Τον εκνευρίσαν…με! Γιατί όμως εκνευρίστηκε; Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο. Βγήκαν και είπαν σε κάποιες εκπομπές…», είπε αρχικά γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ συνέχισε απευθυνόμενος στον συνάδελφό του: «Για εμάς έλεγε; Δεν είπε κανείς για τη σκαλέτα. Είπαμε για τη σκαλέτα; Το υπονοήσαμε πολύ ωραία όμως, είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται Γιώργο, μην συγχύζεσαι τόσο πολύ, εσύ κάνεις αυτό που θέλεις. Μην πειράζεις τις σκαλέτες των άλλων γιατί στη σκαλέτα κάποιας εκπομπής μπορεί να είναι να σχολιάσει τη δική σου τη σκαλέτα που δεν είναι η ίδια. Να κάνουμε όλοι την εκπομπή που θέλουμε. Είναι λιθαράκι ή είναι ολόκληρο κτίριο; Ναι, οκ, όλες οι εκπομπές νιώθουν μια πολύ έντονη ανάγκη εσωτερική μαζί με άλλα θέματα να ασχοληθούν και πάρα πολύ ώρα με αυτό το θέμα, το οποίο είναι ένα τραγικό θέμα. Δεν είναι ένα θέμα για να το παίζουμε κάθε μέρα. Και με την Πάτρα από ένα σημείο και μετά χάσαμε το ζητούμενο και βλέπαμε κάτι άλλο. Το θέμα της Πάτρας το τερματίσαμε, δεν το θυμάται κανείς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnln6yjki9fl)


Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε επίσης: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω εγώ που είμαι σπίτι μου από μία υπόθεση που αφορά ένα μικρό παιδί στο οποίο ξαφνικά έχουμε μάθει πληροφορίες που δεν υπήρχε λόγος να μάθουμε τόσα πολλά. Τον ανακριτή, τον γιατρό που έβγαλε την ανακοίνωση, τι συνέβη, εκεί με τις εξετάσεις. Όλα αυτά είναι παραπανίσια. Από κάποια στιγμή και μετά γίνεται μονοδιάστατο και αρχίζει και φεύγει το όριο και βγαίνουν πληροφορίες που δεν αφορούν στην πραγματική υπόθεση. Μπορώ να καταλάβω ότι οι περισσότεροι είναι γονείς, τους χτυπάει μια ευαίσθητη χορδή, αλλά ρε παιδιά εντάξει, τι θα κάνουμε; Δεν γίνεται να παίζουν οι εκπομπές πιο πολύ το θέμα από το δελτίο. Τι σημαίνει, ότι το δελτίο δεν το θεωρεί σημαντικό και κάπως έχει αναλάβει η ψυχαγωγία και οι κοινωνικές εκπομπές να το φέρουν στην επιφάνεια; Δεν ήθελα να πω κάτι για τον Γιώργο, σαν αφορμή πήρα το απόσπασμα του Γιώργου κι εύχομαι να μην μιλάει για εμάς, θα στεναχωρηθώ, θα κάνω σάτιρα. Να ναι καλά και να ησυχάσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnln5hy88s1l)
Κλείσιμο


Κλείνοντας, είπε: «Τον έχουν θυμώσει πολύ. Μη θυμώνεις ρε παιδάκι μου, κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις. Τώρα ξαφνικά φεύγει το ενδιαφέρον, μπερδεύεται. Ενώ θέλει να μιλήσει, πάει και απαντάει για μια άλλη εκπομπή που μπορεί να του είπε…

Είχα πει πέρυσι ότι ας μην μετράνε τα νούμερα αφού θέλουν να ασχοληθούν με αυτό οι εκπομπές. Αφήστε τους. Να φύγει το κομμάτι του ανταγωνισμού, ας μη μετράμε τα νούμερα, ας κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, την έρευνα. Συγχύστηκε. Μη συγχύζεσαι ρε Γιώργο, τόσα χρόνια είσαι.

Τι είναι αυτά παιδιά; Μην ασχολείστε. 0,2 λέει… Για ποιους να λένε; Μεταξύ τους… Μην τα λέτε αυτά, αφήστε τα νούμερα, τα νούμερα δεν έχουν σημασία άμα γίνεται έρευνα. Μην τα μετράτε. Δεν είναι ωραίο. Με αυτά και με αυτά, εγώ έκανα lifestyle και θα πληρωθώ».


Τι έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα 
O Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή εκπομπή «Το Πρωινό», σχολίασε φανερά εκνευρισμένος, πως δεν θα πάρει άδεια από κανέναν για το πώς θα φτιάξει τη σκαλέτα της εκπομπής, με αφορμή την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Στη συνέχεια μάλιστα, ακολούθησε ένα δεύτερο ξέσπασμα του παρουσιαστή, ζητώντας από συναδέλφους του, να μην τον προκαλούν, διότι έχει στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές συνομιλίες.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ANT1, δήλωσε αρχικά: «Σήμερα δώσαμε το ρεπορτάζ όλο. Να μην περιμένει ο κόσμος ότι θα συλληφθούν 200 άτομα. Ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που μπορούν να συλληφθούν είναι συνολικά άλλοι 10. 12 συνολικά είναι. Αυτή τη στιγμή είναι οι 2, αυτά τα καλόπαιδα και είναι άλλα 5-7 τα εντάλματα. Μην περιμένετε ότι ξαφνικά θα τους πιάσουν όλους, είναι μεγάλο το κύκλωμα. Καλό είναι να γίνει μία μεγάλη και δυνατή αρχή.

Και να πω και κάτι ακόμα. Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας, που έχω υπηρετήσει το lifestyle και θα το ξαναϋπηρετήσω αν χρειαστεί, δεν είναι ντροπή με αισθητική και άποψη, από κανέναν να διαμορφώσω τη σκαλέτα της εκπομπής μας. Από κανέναν! Δεν έχω σχολιάσει ποτέ 30 χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ! Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω γιατί δεν σας θεωρώ συναδέλφους, για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από 30 χρόνια και στα 53 μας να μην μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη σωστή ενημέρωση και να αφυπνίσουμε κάποιες συνειδήσεις.
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν, σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ...κίες

Λίγη ώρα αργότερα όμως και ενώ το κλίμα φάνηκε να έχει ηρεμήσει από την πλευρά του παρουσιαστή, ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε ξανά, με αφορμή μία τηλεφωνική επικοινωνία με τη γειτόνισσα του 53χρονου:

«Τρελαίνομαι! Κύριοι, θέλετε να ξανασυστηθούμε σε αυτή τη μικρή τηλεοπτική αγορά; Δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου ψεύτικη τηλεφωνική. Ποτέ! Μην με προκαλείτε. Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές με συνεργάτες τους. Είναι ντροπή σας, να κουνάτε εσείς το δάχτυλό σας σε μένα. Μετά από 30 χρόνια. Σοβαρευτείτε και μαζευτείτε. Δεν θέλετε να ανοίξω το στόμα μου πραγματικά».

Γιώργος Λιάγκας: Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες συνομιλίες

Ειδήσεις σήμερα:

Κολομβία: Σε δημοπρασία τρεις Ferrari εμπόρου ναρκωτικών - Τα έσοδα θα διατεθούν σε χωρικούς (βίντεο)

Asia Express: Η επιστροφή που ενόχλησε και το κυνήγι μυρμηγκιών - Δείτε βίντεο

Χόκεϊ: Επική «χυλόπιτα» σε πρόταση γάμου μπροστά σε 17.000 θεατές - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης