Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αύριο η βάφτιση του γιου τους με 150 καλεσμένους

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αύριο η βάφτιση του γιου τους με 150 καλεσμένους

Δείτε το βίντεο με όσα είπε το ζευγάρι

sommervatisi
Αύριο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, θα βαφτίσουν τον γιο τους ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Το ζευγάρι, που σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του, μίλησε για τη βάφτιση του γιου τους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Κώστας Σόμμερ είπε αρχικά: «Μέσα σε δύο χρόνια τα κάναμε όλα μαζί. Ευτυχώς μας ευλόγησε ο θεός ήρθε το πρώτο μας παιδάκι, μετά ήρθε γρήγορα και το δεύτερο και καλύτερα κιόλας γιατί δεν ξέρω αν θα μπαίναμε εύκολα ξανά σε αυτή τη διαδικασία μετά από χρόνια».

Με τη σειρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη αναφέρθηκε στις δύο εγκυμοσύνες της, τονίζοντας πως: «Και οι δύο εγκυμοσύνες μου είναι πολύ καλές. Με τον γιο μου έχω μονή δεν θέλω να τον αφήνω μόνο του, για αυτό τον παίρνουμε παντού μαζί».

«Πριν γεννηθεί ο Ιάσονας η Βαλεντίνη έλεγε εγώ δεν θέλω να γίνω η Ελληνίδα μαμά και να είμαι από πάνω, αλλά νομίζω έγινε χειρότερη από αυτό. Για εμένα το παιδί είναι μεγεθυντικός φακός, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση, θα γίνει μεγαλύτερο και αν είναι καλή η σχέση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη» τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στη βάπτιση του γιου τους, Ιάσονα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη αποκάλυψαν: «Η βάπτιση του γιου μας και το θέμα θα είναι η ζούγκλα. Θέλαμε να είναι σε στενό κύκλο και θα έχουμε 150 καλεσμένους».

Τέλος, η Βαλεντίνη Παπαδάκη αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, λέγοντας: «Ξεπέρασα την απώλεια του πατέρα μου γρήγορα και προσπάθησε να μην αφήσω να επηρεάσει ούτε τη σχέση μου αλλά ούτε την εγκυμοσύνη μου. Πιο πολύ με ένοιαζε για την εγκυμοσύνη γιατί το μωράκι που κυοφορείς τα καταλαβαίνει όλα, ενώ το άλλο κάπως μπορείς να το κοροϊδέψεις με γέλια και παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnlg96fqgn1d)



Ειδήσεις σήμερα:

Έξτρα επιδότηση 60 ευρώ ο τόνος πετρελαίου θέρμανσης από τα ΕΛΠΕ για όλο τον Οκτώβριο

Βιασμός 12χρονης: Πέντε εντάλματα σύλληψης μέσα στις επόμενες ώρες

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε o ολυμπιονίκης στα 43 του από καρκίνο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης