Η σχέση ανάμεσα στηνΚιμ Καρντάσιαν και τονΚάνιε Γουέστ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο ράπερ τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει με την πρώην σύζυγό του επιμένοντας ότι «απήγαγε» μία από τις κόρες τους στα γενέθλιά της, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην οικογένεια των Καρντάσιαν. Όμως ο Γουέστ περνά στην επίθεση, ειρωνευόμενος την Κιμ για τον ρόλο της που παίζει στην εταιρεία εσωρούχων της.
Το πρόβλημα του ράπερ ήταν ότι ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τις σέξι πόζες της Κιμ, καθώς φωτογραφίζεται με εσώρουχα ή μαγιό. «Ο κόσμος θέλει απλώς να βλέπει τα οπίσθιά της», είπε.
«Είχα πολλά προβλήματα με τις πόζες στη Skims. Ένιωθα ότι υπήρχαν πολλές υπερβολικά σέξι φωτογραφίες και πράγματα που δεν θα ήθελα να δω τη γυναίκα μου, και σίγουρα όχι τις κόρες μου, να κάνουν στο μέλλον το ίδιο πράμα για να πουλήσουν προϊόντα».
Ο Γουέστ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ξεκινήσει η Skims το 2019, όταν το ζευγάρι ήταν ακόμα παντρεμένο. Στο συνέδριο DealBook των New York Times 2019, η Καρντάσιαν αποκάλεσε τον Γουέστ «φανταστικό διευθυντή» της μάρκας και του απέδωσε τα εύσημα για το σχεδιασμό του λογότυπου της Skims, την πρόσληψη φωτογράφων και μοντέλων. Είχε επιμεληθεί ακόμα και τη συσκευασία των προϊόντων.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.