Κιμ Καρντάσιαν στον Κάνιε Γουέστ: Όταν αλλάξεις μπότες, τότε θα μου δώσεις συμβουλές για το στυλ μου

Κιμ Καρντάσιαν στον Κάνιε Γουέστ: Όταν αλλάξεις μπότες, τότε θα μου δώσεις συμβουλές για το στυλ μου

Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε ένα μήνυμα που της έστειλε ο πρώην της, σχολιάζοντας το ντύσιμό της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο και έδωσε την απάντησή της δημόσια

kim-kanye__2_
Αν και ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, ο ράπερ συνεχίζει να επεμβαίνει στην γκαρνταρόμπα της πρώην συζύγου του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο ριάλιτι «The Kardashians» η Κιμ μοιράστηκε με το κοινό της κάποια επικριτικά μηνύματα που δέχτηκε από τον ράπερ για την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο τον Φεβρουάριο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε εκεί με μία ολόσωμη, πορτοκαλί φόρμα από λάτεξ, την οποία συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου.

«Αυτό το πορτοκαλί που φόρεσες με θύμωσε τόσο πολύ, που θα με έκανε να μπω φυλακή, πριν καν προλάβω να βγω έξω», της έγραψε ο Κάνιε Γουέστ.

Όπως ανέφερε η Κιμ: «Ενώ ήμασταν στο Μιλάνο, ο Κάνιε είχε τα παιδιά στο σπίτι και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Μπορούμε πάντα να γελάμε για πράγματα που μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν. Ανεξαρτήτως από το πόσο τρελές μοιάζουν ώρες-ώρες κάποιες καταστάσεις, θα είμαστε πάντα οικογένεια».

Κλείσιμο


Ωστόσο, η ίδια δεν κρατήθηκε και δήλωσε πως ο Κάνιε θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. «Θα του στείλω ένα μήνυμα και θα του πω: "Ξέρεις, φοράς αυτές τις μπότες πολύ καιρό. Όταν είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη στολή σου, τότε μπορείς να μου δώσεις συμβουλές για το στυλ μου"», είπε χιουμοριστικά.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 400 τ.χλμ. στη Χερσώνα έχει ανακτήσει ο ουκρανικός στρατός

Αίγινα: Ήθελαν να μας σκοτώσουν γιατί τους κάναμε καταγγελίες για ηχορύπανση, λέει ο ξενοδόχος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος η επιχείρησή του στην Αλόννησο - Πουλά το μαγαζί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης